![]() |
|
| |||
| |||
| הי, Im הולך לבנות rig משחקים חזק. יש לי כ £ 1000 תקציב יש לי בערך 800 £ לעבר מעבד Mobo ראם, כרטיס קול ו GPU. זקוק לעצה על אותם לחיים, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה נראה כמו באותה סירה כמו שלך אותי
אני מקבל / כבר Q6600 Intel Core 2 Quad כי אני overclock - 160 / האם XFX eVGA 780i SLI (כך אתה יכול לקבל SLI או Tri SLI אם תרצה) - 200 כל האיל goord על 200 עבור חלטורה 4 goeforce nvidea GTX 768MB כרטיס גרפי - 300 סה"כ = 850 המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק לקבל GTX אם ההימורים ב 1920x1200. אם פחות 8800GT יהיה למיין אותך יפה. גם הרבה יותר זול, כמו כמעט חצי מחיר ויכול המשחק ב 1920x1200 רק לא כמו גם GTX אבל תמיד אתה יכול להפוך את הגדרות כמה פירוט למטה או לכבות א.א. אלה fps כמה תוספת. אני אלך חטמני עבור spec לך עכשיו. אני מסכים עם Cewy על ליבות אבל לא תוכל לראות את היתרון במשחקים עדיין לא רבים מקודדות להשתמש Quad. אם אתה רוצה לצאת החוצה ביצועי המעבד עכשיו אז זה חייב להיות כפול, ואת זה צריך להיות e6850. שניהם אותו ואת Quad מתומחרות באופן הדוק, עם יותר e6850 להיות על 20 ליש"ט.
|
| |||
| |||
| כך Quad יהיה לבוא יותר מועיל בהמשך?? |
|
| |||
| |||
| כן. לא רבים (אני יודע של 3, אבל ייתכן שיש עוד כמה) הם עדיין. אבל הם יהיו, מובטחת. זה לקח בערך 2 שנים עבור מפתחי משחקים לעשות שימוש duals, זה רק באמת המריא בגדול מאז Conroe שוחרר. עכשיו היצרן CPU's אינם מנהלים את "המלחמה MHz" אבל הם כבר עכשיו הולך לאדריכלות יעילה יותר של מעבדים על אחת למות מפתחים אותו לא ממש היתה לי ברירה כמו שהם רוצים להרחיב את חוויית המשחק. מה אתה חושב כונני שיפורים GPU?
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| "מה אתה חושב כונני שיפורים GPU?" מקסיקנים?? |
|
| |||
| |||
| זה היה סרקזם Cewy?
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| לא lol זה היה תגובה אקראית מתאר את העובדה כי מדינות רבות foerign הופכים ליותר תעשייתי בשל העובדים מקבלים שכר נמוך ^ ^ כי wasn't עלבון או ... רק קצת הומור יבש שלי |
|
| |||
| |||
| אלכס אולי אתה יכול לענות לי עם שאלה אותי להיות אידיוט. קח את Crysis לדוגמה דרישות המינימום שלו הם 2.8Ghz ו Core 2 Duo תעשה את זה יפה עם 2x3.0Ghz שלה אבל (Heres לי להיות Noob) האם Quad להפעיל את זה כמו שזה 4x 2.4Ghz? לחיים, |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
המשקפיים דקות מבוססים P4 2.8GHz. E6300 (1.83GHz) יש יותר תעוזה מאשר המשחקים CPU זה בגלל הארכיטקטורה שלו יותר טוב מכל הבחינות; זה חייב, אני מאמין, 4 פחות בשלבים צינור תושב. מפתחי משחק לתת את מפרט המינימום מבוססת על המינימום המוחלט צורך לאתחל את המשחק בלי זה מתרסק, ובכך להגדיל באופן מלאכותי את השוק של המכירות. זה לא מוסרי אבל חוקי כפי שהוא אינו לוקח לתוך שיעורי חשבון המסגרת, AA, או הגדרות בפירוט. הרזולוציה של המסך שלך משחק בכבדות איך פועל היטב בכל המשחקים. המסך גדול יותר לפקח יש יותר פיקסלים. יותר פיקסלים יותר חזק GPU (ופחות כך, ה-CPU) צריך לעבוד.