![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, IM GOING statyti Galingas Gaming Rig. Aš apie £ 1.000 biudžetas ir turiu apie £ 800 prie procesoriaus MOBO RAM, GPU ir Garso plokštė. Reikia patarimo apie juos į sveikatą, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums atrodo jūsų tuo pačiu laivu kaip aš
gaunu / jau Intel Q6600 Core 2 Quad, kad aš overclock - 160 EVGA / XFX 780i SLI (kad jūs galite turėti SLI arba tri SLI, jei norite) - 200 bet goord RAM apie 200 už 4 koncertą nvidea goeforce GTX 768MB graphics card - 300 iš viso = 850 Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tik gauti GTX jei žaidimą, 1920x1200. Jei mažiau 8800GT bus Rūšiuoti jus gražiai. Be to, daug pigiau, nes beveik puse kainos ir gali žaidimą 1920x1200 tiesiog ne taip gerai kaip GTX, bet jūs visada galite kreiptis tik keletą smulkiai Nustatymai apačią arba išjungti AA tų papildomų kelių kadrų. I'll go smalsus už jums dabar spec. Aš sutinku su Cewy dėl Quad tačiau jūs nepamatysite žaidimų nauda tik dar ne taip daug yra koduojami naudoti quad. Jei norite atlikti ir iš cpu vykdymo dabar jis turi būti dvigubas, ir jis turi būti e6850. Ji ir quad apmokami glaudžiai su e6850 yra maždaug £ 20 daugiau.
|
| |||
| |||
| taigi quad bus ateiti daugiau naudingos vėliau? |
|
| |||
| |||
| Yup. Ne daug (aš žinau, yra 3, tačiau gali būti dar keli) yra dar. Bet jie bus garantuota. Jis buvo maždaug 2 metų žaidimų kūrėjams naudoti tume, tai tik neišpopuliarėjo didelis kelias nuo Conroe buvo paleistas. Dabar CPU gamintojas yra ne kariauti "MHz karas" nebėra, bet dabar vyksta efektyviau Architektūra ir daugiau CPU's on vieną miršta tie patys kūrėjai nelabai turi pasirinkimą, kaip jie nori plėsti žaidimų patirtis. Ką manote diskai GPU patobulinti?
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ką manote diskai GPU gerinti? " Meksikiečiai? |
|
| |||
| |||
| Buvo, kad sarkazmas Cewy?
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| no lol jis buvo atsitiktinai komentarą apibrėžiantis tai, kad daugelis foerign šalių tampa vis daugiau pramoninių dėl darbuotojų priėmimo mažesnį atlyginimą ^ ^ Kad wasnt įžeidimą Nei ... tik kai kurie iš mano burnos Humoras |
|
| |||
| |||
| Alex Gal galėtumėte man atsakyti man klausimas yra Idiot. Paimkite Crysis pavyzdžiui Minimalius reglamento reikalavimus, ir yra 2.8GHZ Intel Core 2 Duo bus padaryti, kad gražiai su savo 2x3.0Ghz Bet (Heres man bus noob) Ar Quad paleiskite ją, nes ji yra 4x 2.4GHz? Į sveikatą, |
|
| |||
| |||
| Citata:
Min specifikacija yra grindžiama P4 2.8GHz. E6300 (1.83GHz) turi daugiau žaidimo meistriškumą kaip tai CPU, nes jos geriau visų pusių architektūra; It's got, aš manau, 4 mažiau vamzdynas eiga gyventojas. Game Developers suteikti minimalių specifikacijų pagrįstas absoliutus minimumas reikalingas paleisti be jo kritimo žaidimas, taip dirbtinai padidinti pardavimo rinka. Tai amoralus, bet legaliai ji negali atsižvelgti į rėmelį tarifus, AA, ar išsamiai parametrai. Jūsų monitoriaus rezoliucija labai dideles, kaip ir bet žaidimai veikia. Daugiau ekrano monitorius turi daugiau taškų. Daugiau taškų sunkiau GPU (ir ne taip, CPU) turi dirbti.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Patarimai dėl Laptop komponentai. | Haun | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 10 | 20 spalis 2009 21:09 |
| Atnaujinkite patarimo reikia | Izaokas Appiah | General Hardware Chat | 2 | Birželis 10, 2009 14:24 |
| Patarimus truputį reikia | megabaitas | Web Design, Hosting & SEO | 6 | Lapkritis 20, 2008 09:25 |
| Kai PSU rekomendacijas, kurių reikia | Macmac508 | Cases & Power Supplies | 1 | 27 gruodis 2007 15:28 |
| Laptop patarimo reikia | Kevan Kelly | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 12 gruodis 2007 09:16 |
| Temos įrankiai | |
| |