![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau, Im cels Powerful Gaming Urbšanas. Man ir apmēram £ 1.000 budžeta, un esmu par £ 800 uz CPU MOBO RAM, GPU un skaņas karte. Vajadzīgs padoms par tiem urravas, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums šķiet, kā Jūsu ar pašu kuģi, kā man
i am iegūt / jau Intel Q6600 Core 2 Quad, ka es OVERCLOCK - 160 evga / XFX 780i SLI mātesplates (lai jums var būt sli vai tri sli ja vēlaties) - 200 jebkurš goord ram apmēram 200 par 4 GIG nvidea goeforce GTX 768MB grafisko karti - 300 Kopā = 850 Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikai iegūt GTX ja spēļu ir 1920x1200. Ja mazāk 8800GT būs kārtošanas tevi labi. Arī daudz lētāk, kā gandrīz pusi cenu un var spēlei 1920x1200 tikai ne tik labi kā GTX, bet jūs vienmēr varat tikai savukārt daži sīki uzstādījumi leju vai izslēgt AA tiem papildu maz fps. I'll go nosey par spec jums tagad. Es piekrītu Cewy par Quad, bet jūs neredzat labumu spēlēs tikai pagaidām, jo nav daudz kodē izmantot quad. Ja jūs vēlaties, un no CPU veiktspējas tagad, tad tā ir divējāda, un tas ir e6850. Gan tā, gan quad cenas tiek cieši ar e6850 ir apmēram £ 20 vairāk.
|
| |||
| |||
| tā quad būs jānāk vairāk noderīgi vēlāk? |
|
| |||
| |||
| Yup. Nav daudz (es zinu 3, bet varētu būt vēl dažus) ir vēl. Bet tie būs garantēta. Pagāja apmēram 2 gadus spēļu izstrādātājiem izmantot dzību, tas ir tikai ļoti pārņemta arī liels ceļu kopš Conroe tika izlaists. Tagad cpu ražotājs nav waging MHz "karu" vairs, bet tagad ir virzība uz efektīvāku arhitektūras un cpu ir par vienu die šie paši izstrādātāji nav īsti ir izvēle, kā viņi vēlas paplašināt spēļu pieredzi. Ko jūs domājat drives GPU uzlabojumus?
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| "Ko jūs domājat drives GPU uzlabojumus?" meksikāņu? |
|
| |||
| |||
| Bija tas, ka sarkasma Cewy?
__________________ uzklausīja wow ir labāks, tad kontracepcijas tabletes, nav joks i spēlē rs 2-3 gadi un 2 nedēļas pēc tam, kad es apstājos Es pazaudēju savu nevainību. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| nē lol tā bija izlases komentāru uzsverot faktu, ka daudzi foerign valstis arvien vairāk rūpniecības dēļ darba ņēmējiem pieņemt zemāku algu ^ ^ Ka wasn't apvainojums nu ... tikai daži no maniem sauss humors |
|
| |||
| |||
| Alex varbūt jūs varētu atbildēt uz man jautājumu ar mani ir idiots. Take Crysis, piemēram Tās obligātās prasības, ir 2.8GHz un Core 2 Duo darīs, ka labi ar savu 2x3.0Ghz bet (heres man ir noob) Vai Quad darboties tā, kā tas ir 4x 2.4Ghz? Urravas, |
|
| |||
| |||
| Quote:
Min specs pamatā ir P4 2.8GHz. E6300 (1,83 GHz) ir vairāk spēļu drošsirdība par šo cpu, jo tā labāk visu kārtu arhitektūru, tas ir got, es uzskatu, 4 mazāk cauruļvadu posmos dzīvo. Spēle attīstītāji dod minimālās specs, pamatojoties uz absolūtu minimumu, kas vajadzīgs, lai boot spēli bez tā crashing, tādējādi mākslīgi palielinot tirgu no pārdošanas apjoma. Tas ir amorāls, bet juridisko jo tajā nav ņemts vērā kadrēšanas biežums, aa, vai detail settings. Vai Jūsu monitora izšķirtspēju spēlē ļoti par to, kā arī jebkurā spēles dabā. Lielāks ekrāns monitors vairāk pikseļiem. Vairāk pikseļu grūtāk GPU (un jo mazāk tā CPU), ir strādāt.
![]() |
|
| Bookmarks |