![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Im będzie budować silną Gaming Rig. Mam około 1000 funtów budżet i mam około £ 800 do procesora Mobo Ram, GPU i karta dźwiękowa. Potrzebujesz porady na temat ich wiwaty, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wyglądasz się w tym samym położeniu jak ja
Dostaję / już Intel Core 2 Quad Q6600, że ja wola podkręcania - 160 EVGA / XFX 780i SLI (tak, możesz mieć SLI i Tri SLI jeśli chcesz) - 200 wszelkie goord RAM około 200 do 4 koncert GTX goeforce nvidea 768MB karta graficzna - 300 Razem = 850 My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tylko dostać GTX czy gry w 1920x1200. Jeśli mniej 8800GT będzie obecny Ci wyszło. Również wiele tańsze, jak w prawie połowę ceny i może gra w 1920x1200 tylko nie tak dobrze jak GTX, ale zawsze można po prostu włączyć kilka ustawień szczegółowo w dół lub wyłączyć AA dla tych dodatkowych kilku fps. Pójdę nosey dla spec teraz. Zgadzam się z Cewy na czterordzeniowym, ale nie będą widoczne korzyści w grach tylko jeszcze tak wielu nie są kodowane korzystać quad. Jeśli chcesz się na wydajności procesora i teraz to musi być podwójne, a to ma być E6850. Zarówno ona jak i czterordzeniowych wyceniane są ściśle ze E6850 jest około £ 20 więcej.
|
| |||
| |||
| tak quad będzie pochodzić bardziej przydatne później? |
|
| |||
| |||
| Tak. Niewielu (znam 3, ale może być kilka) są jeszcze. Ale będą one gwarantowane. Minęło około 2 lat do gier programistów do korzystania z DUALS, to tylko naprawdę zdejmuje się w znaczny sposób od Conroe został zwolniony. Teraz producent procesorów nie toczą "wojny MHz", ale już teraz będzie bardziej wydajnej architektury procesora i więcej na jednym układzie tych samych twórców tak naprawdę nie ma wyboru, jak oni chcą zwiększyć atrakcyjność gry. Co sądzisz dyski poprawy GPU?
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| "Co sądzisz dyski poprawy GPU? Meksykanie? |
|
| |||
| |||
| Czy to sarkazm Cewy?
__________________ wysłuchane wow jest lepszym pigułki antykoncepcyjne, to nie żart Grałam RS za 2-3 lat i 2 tygodnie po zatrzymaniu Zgubiłem moje dziewictwo. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| no lol to losowe komentarz przedstawiający fakt, że wiele foerign krajów coraz przemysłowych z powodu przyjmowania pracowników z niższym wynagrodzeniem ^ ^ That wasnt obrazić albo ... tylko niektóre z moich suchych humor |
|
| |||
| |||
| Alex może uda mi się odpowiedzieć na pytanie mi się Idiot. Weź na przykład Crysis Jego Minimalne wymagania 2.8Ghz i Core 2 Duo zrobi ładnie z jego 2x3.0Ghz Ale (heres mnie jest noob) Czy Quad go uruchomić, ponieważ jest 4x 2.4Ghz? Wiwaty, |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Min widowisko oparte są na P4 2.8GHz. E6300 (1,83 GHz) ma więcej waleczność gry niż ta CPU ze względu na jego lepszą jakością architektury rundy;, za to, jak sądzę, 4 mniej zamieszkania etapy budowy rurociągu. Twórcy gier dają minimalne widowisko oparte na absolutne minimum potrzebne do uruchomienia gry bez błędów, w ten sposób sztucznie zwiększając rynku sprzedaży. To jest niemoralne, ale prawnej, ponieważ nie bierze pod uwagę klatek, aa, czy ustawienia szczegółowe. Rozdzielczość monitora gra w dużym stopniu, jak również wszelkich gier działa. Większy ekran monitora ma więcej pikseli. Im więcej pikseli tym trudniej GPU (oraz w mniejszym stopniu, cpu) musi pracować.