mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Necesitatea de a cumpăra Componente Sfaturi necesar.

Reply

Thread Tools
Old 29 decembrie 2007, 13:28
Grupul de stat

Default Necesitatea de a cumpăra Componente Sfaturi necesar.

Salut,

Im mergi pentru a construi un dispozitiv de puternic Gaming.

Eu am despre £ 1000 buget şi am cu privire la £ 800 spre o Mobo Ram procesorului, GPU-ului şi Sound Card.

Aveţi nevoie de consiliere cu privire la acestea

noroc,
Old 29 decembrie 2007, 13:34
Grupul de donator

Pari a fi în aceeaşi barcă ca şi mine
i sînt achiziþie / au deja
intel Q6600 Core 2 Quad pe care o voi overclock - 160
Placa de baza / Placa 780i SLI, placa de bază (astfel încât să puteţi avea SLI sau Tri SLI, dacă doriţi) - 200
orice berbec goord aproximativ 200 pentru 4 Gig
nvidea GTX goeforce 768MB placă grafică - 300
Total = 850

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 29 decembrie 2007, 17:10
Grupul de donator

Doar a lua un GTX în cazul în care jocurilor de noroc, la 1920x1200. În cazul în care mai puţin 8800GT va sorta te scot frumos. De asemenea, mult mai ieftine, la fel ca în aproape jumătate de preţ şi poate de joc la 1920x1200 pur si simplu nu, precum şi GTX, dar puteţi transforma întotdeauna doar câteva setări detaliu în jos sau a dezactiva AA pentru cele suplimentare câteva cadre pe secundă.

Voi merge nosey pentru un spec. pentru tine acum.

Sunt de acord cu Cewy pe Quad, dar nu veţi vedea beneficia în jocuri la fel cum încă nu mulţi sunt codificate pentru a utiliza un quad.

Dacă doriţi afară şi în performanţele procesorului acum, atunci aceasta trebuie să fie o dublă, şi aceasta trebuie să fie E6850.

Atât ea şi quad sunt taxate cu atenţie, cu mai multe E6850 fiind de aproximativ £ 20.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 29 decembrie 2007, 17:30
Grupul de donator

astfel încât quad va fi mai util veni mai târziu?
Old 29 decembrie 2007, 17:34
Grupul de donator

Da. Nu mulţi (stiu de 3, dar ar putea fi o mai puţine) sunt încă.

Dar ei vor fi, garantat.

A fost nevoie de aproximativ 2 ani pentru dezvoltatorii de jocuri pentru a face uz de protecţia persoanelor fizice, este doar într-adevăr scoase într-un mod de mare, deoarece Conroe a fost lansat. Acum producătorului procesorului nu se duc de război "MHz", dar care sunt mai merge acum pentru arhitectura mai eficientă şi mai mult CPU pe un singur die cele dezvoltatorii de aceeaşi nu au cu adevărat o alegere pe măsură ce sunt doresc să se extindă experienţa de joc. Ce crezi că unităţile îmbunătăţiri GPU-ului?

-Kanoakavirus
Old 29 decembrie 2007, 17:37
Grupul de donator

"Ce crezi că unităţile îmbunătăţiri GPU-ului?"

Mexicanii??
Old 29 decembrie 2007, 17:41
Grupul de donator

A fost asta sarcasm Cewy?

-Kanoakavirus
Old 29 decembrie 2007, 17:44
Grupul de donator

lol nu a fost un comentariu aleatoare să evidenţieze faptul că multe ţări foerign devin din ce în mai industriale, ca urmare a lucrătorilor accepta un salariu mai mic

^ ^ Că wasnt o insultă, fie ... doar câteva din umor meu uscat
Old 30 decembrie 2007, 08:34
Grupul de stat

Alex Poate ca ai putea să-mi răspunzi o întrebare cu mine fiind un idiot.

Luaţi, de exemplu, Crysis
Cerinţe minime sunt 2.8GHz şi Core 2 Duo, se va face acest lucru frumos cu 2x3.0Ghz sale, dar (Heres eu fiind un noob) Quad-ar alerga aşa cum este 4x 2.4Ghz?

Noroc,
Old 30 decembrie 2007, 11:19
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de banjo7 View Post
Alex Poate ca ai putea să-mi răspunzi o întrebare cu mine fiind un idiot.

Luaţi, de exemplu, Crysis
Cerinţe minime sunt 2.8GHz şi Core 2 Duo, se va face acest lucru frumos cu 2x3.0Ghz sale, dar (Heres eu fiind un noob) Quad-ar alerga aşa cum este 4x 2.4Ghz?

Noroc,
Max banjo. Doar pentru ca tu nu stii ceva nu te face un idiot, tu chiar nu ştiu.

Specs min se bazează pe un P4 2.8GHz. Un E6300 (1.83GHz) are pricepere jocuri de noroc mai mult decât această procesor, datorită arhitecturii sale mai bine toate rotundă; acesta are, cred, 4 mai puţin de conducte de rezident etape.

Creatori de jocuri da specificatiile minime pe baza minim absolut necesar pentru a boot-joc fără ea crashing, astfel, în mod artificial în creştere pe piaţa de vânzări. Este imoral, dar legal, deoarece nu ia în considerare ratele de cadru, AA, sau setările de detaliu.

Rezoluţia monitorului joacă foarte mult de cât de bine în orice jocuri rulează. Ecran mai mare monitor are pixeli mai mult. Mai multe pixeli mai greu GPU (şi mai puţin aşa, CPU), are la locul de muncă.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Marcaje