![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, Im mergi pentru a construi un dispozitiv de puternic Gaming. Eu am despre £ 1000 buget şi am cu privire la £ 800 spre o Mobo Ram procesorului, GPU-ului şi Sound Card. Aveţi nevoie de consiliere cu privire la acestea noroc, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pari a fi în aceeaşi barcă ca şi mine
i sînt achiziþie / au deja intel Q6600 Core 2 Quad pe care o voi overclock - 160 Placa de baza / Placa 780i SLI, placa de bază (astfel încât să puteţi avea SLI sau Tri SLI, dacă doriţi) - 200 orice berbec goord aproximativ 200 pentru 4 Gig nvidea GTX goeforce 768MB placă grafică - 300 Total = 850 Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar a lua un GTX în cazul în care jocurilor de noroc, la 1920x1200. În cazul în care mai puţin 8800GT va sorta te scot frumos. De asemenea, mult mai ieftine, la fel ca în aproape jumătate de preţ şi poate de joc la 1920x1200 pur si simplu nu, precum şi GTX, dar puteţi transforma întotdeauna doar câteva setări detaliu în jos sau a dezactiva AA pentru cele suplimentare câteva cadre pe secundă. Voi merge nosey pentru un spec. pentru tine acum. Sunt de acord cu Cewy pe Quad, dar nu veţi vedea beneficia în jocuri la fel cum încă nu mulţi sunt codificate pentru a utiliza un quad. Dacă doriţi afară şi în performanţele procesorului acum, atunci aceasta trebuie să fie o dublă, şi aceasta trebuie să fie E6850. Atât ea şi quad sunt taxate cu atenţie, cu mai multe E6850 fiind de aproximativ £ 20.
|
| |||
| |||
| astfel încât quad va fi mai util veni mai târziu? |
|
| |||
| |||
| Da. Nu mulţi (stiu de 3, dar ar putea fi o mai puţine) sunt încă. Dar ei vor fi, garantat. A fost nevoie de aproximativ 2 ani pentru dezvoltatorii de jocuri pentru a face uz de protecţia persoanelor fizice, este doar într-adevăr scoase într-un mod de mare, deoarece Conroe a fost lansat. Acum producătorului procesorului nu se duc de război "MHz", dar care sunt mai merge acum pentru arhitectura mai eficientă şi mai mult CPU pe un singur die cele dezvoltatorii de aceeaşi nu au cu adevărat o alegere pe măsură ce sunt doresc să se extindă experienţa de joc. Ce crezi că unităţile îmbunătăţiri GPU-ului?
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| "Ce crezi că unităţile îmbunătăţiri GPU-ului?" Mexicanii?? |
|
| |||
| |||
| A fost asta sarcasm Cewy?
__________________ wow auzit este un mai bun contraceptiv apoi pilula, nu glumă, am jucat RS pentru 2-3 ani şi 2 săptămâni după ce am oprit mi-am pierdut virginitatea. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| lol nu a fost un comentariu aleatoare să evidenţieze faptul că multe ţări foerign devin din ce în mai industriale, ca urmare a lucrătorilor accepta un salariu mai mic ^ ^ Că wasnt o insultă, fie ... doar câteva din umor meu uscat |
|
| |||
| |||
| Alex Poate ca ai putea să-mi răspunzi o întrebare cu mine fiind un idiot. Luaţi, de exemplu, Crysis Cerinţe minime sunt 2.8GHz şi Core 2 Duo, se va face acest lucru frumos cu 2x3.0Ghz sale, dar (Heres eu fiind un noob) Quad-ar alerga aşa cum este 4x 2.4Ghz? Noroc, |
|
| |||
| |||
| Citat:
Specs min se bazează pe un P4 2.8GHz. Un E6300 (1.83GHz) are pricepere jocuri de noroc mai mult decât această procesor, datorită arhitecturii sale mai bine toate rotundă; acesta are, cred, 4 mai puţin de conducte de rezident etape. Creatori de jocuri da specificatiile minime pe baza minim absolut necesar pentru a boot-joc fără ea crashing, astfel, în mod artificial în creştere pe piaţa de vânzări. Este imoral, dar legal, deoarece nu ia în considerare ratele de cadru, AA, sau setările de detaliu. Rezoluţia monitorului joacă foarte mult de cât de bine în orice jocuri rulează. Ecran mai mare monitor are pixeli mai mult. Mai multe pixeli mai greu GPU (şi mai puţin aşa, CPU), are la locul de muncă.
![]() |
|
| Marcaje |