![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Im chce postaviť Výkonný Gaming Rig. Mám asi 1000 libier rozpočtu a mám asi 800 libier na CPU Mobo Ram, grafickú a zvukovú kartu. Potrebujete poradiť o nich na zdravie, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vyzeráš ako tvoj na rovnakej lodi ako ja
JÁ am prospech / už intel Q6600 Core 2 Quad, že budem přetaktování - 160 EVGA / XFX 780i SLI (takže môžete mať sli tri sli, alebo ak chcete) - 200 žiadne goord ram asi 200 na 4 koncert nVidea goeforce GTX 768 megabajt grafické karty - 300 Celkom = 850 Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len si GTX prípade hranie na 1920x1200. Ak je menej 8800GT bude radiť vás pekne. Tiež oveľa lacnejšie, pretože takmer polovicu lacnejšie a možno hru na 1920x1200 jednoducho nie je, rovnako ako GTX, ale vždy môžete obrátiť len pár detailov nastavenia nadol alebo vypnúť AA tých pár fps navyše. Půjdu zvedavý na spec pre teba teraz. Súhlasím s Cewy na Quad, ale neuvidíte prospech v hre rovnako ako zatiaľ nie je veľa, sú kódované používať quad. Ak chcete ďalej a ďalej výkon procesora sa potom musia byť dvojaký, a to musí byť E6850. Ako to a štvorkolky sú ceny úzko s E6850 je okolo 20 libier viac.
|
| |||
| |||
| quad tak bude oveľa užitočnejšie príde neskôr? |
|
| |||
| |||
| Jo. Nie je veľa (viem o 3, ale tam môže byť niekoľko) sú zatiaľ. Ale budú, so zárukou. Trvalo to asi 2 roky pre vývojárov hry využiť fyzickej osoby, je to len naozaj vzlietnutia vo veľkom, pretože Conroe bol prepustený. Teraz cpu výrobcu nie sú vedie "MHz vojna", ale už teraz bude pre efektívnejšiu architektúru a viac cpu o jeden zomrieť rovnakými vývojári naozaj nemajú na výber, pretože si chcú rozšíriť herný zážitok. Čo si myslíte jednotky GPU zlepšenie?
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| "Čo myslíš, že disky gpu zlepšenie?" Mexičania? |
|
| |||
| |||
| Bolo to, že sarkazmus Cewy?
__________________ Poèul wow je lepšie potom antikoncepčné pilulky, žiadny vtip som hral rs na 2-3 roky a 2 týždne potom, čo som sa zastavil aj stratila panenstva. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ne lol to bol náhodný komentár opisujúci skutočnosť, že veľa foerign krajiny sú čoraz viac priemyselných kvôli prijímanie pracovníkov za nižšiu mzdu ^ Wasnt urážka, že buď ... Len niektoré z mojich suchý humor |
|
| |||
| |||
| Alex možná bys mi mohol odpovedať na otázku, so mnou je idiot. Vezmite napríklad Crysis Minimálne požiadavky sú 2.8Ghz a Core 2 Duo, ktorý urobí hezky s jeho 2x3.0Ghz Ale (heres me je noob) by Quad beží tak ako to je 4x 2.4Ghz? Na zdravie, |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Min špecifikácie sú založené na P4 2,8 GHz. E6300 (1,83 GHz), má viac herných statočnosť ako toto cpu vďaka lepšiemu všetkým okolo architektúry, je to tu, myslím, 4 menšie potrubia fázach bydliska. Herní vývojári dávajú minimálne špecifikácie založené na absolútne minimum potrebné na zavedenie do hry, bez toho by to havaruje, a tým umelo zvyšuje trhu predaja. Je to nemorálne, ale legálne, pretože neberie do úvahy ceny ráme, aa, a detail nastavenia. Rozlíšenie vášho monitora hrá ťažko v tom, ako dobre nejaké hry beží. Väčší obrazovke monitora viac pixelov. Čím viac pixelov tvrdšie GPU (a menej často, cpu) sa do práce.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Poradenstvo v oblasti Laptop komponenty. | Haun | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 20.října 2009 21:09 |
| Upgrade odporúčania potrebných | Isaac appiah | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 10. jún 2009 14:24 |
| Trocha rad potrebných | megabyte | Web Design, hosting & SEO | 6 | 20. novembra 2008 09:25 |
| Niektoré PSU Poradenstvo Potrebné | Macmac508 | Prípady & Napájacie zdroje | 1 | 27. december 2007 15:28 |
| Laptop rad potrebných | Kevan Kelly | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 12. decembra 2007 09:16 |
| Thread Tools | |
| |