![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Им иде за изградњу Снажан Поље у Чешком селу Игре. Имам око £ 1000 и имам буџет око 800 £ ка Мобо Рама процесор, ГПУ-и звучну картицу. Потребан савет о њима живели, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ти изгледа као твој на исти брод као и ја
Ја примам / већ Интел К6600 Цоре 2 Куад да ћу Оверцлоцкинг - 160 ЕВГА / КСФКС 780и СЛИ матичну плочу (тако да можете да имате СЛИ или Три-СЛИ, ако желите) - 200 гоорд овна било око 200 за 4 харпун нвидеа гоефорце ГТКС 768МБ графичком картицом - 300 укупно = 850 Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само се ГТКС, ако играње у 1920кс1200. Ако мање 8800ГТ ће вам средити лепо. Такође, много јефтиније, као у скоро пола цене и може да игра на 1920кс1200 није баш као ГТКС, али увек можете да укључите само неколико детаља подешавања доле или искључите авионска за оне екстра пар ФПС. Ја ћу ићи на Њушкало специфицаллы за сада. Слажем се са Цеуы на Куад али нећете видети корист у играма као што још увек не и много су кодирани да користе куад. Ако желите да се и ван ЦПУ перформансе сада онда мора да буде два, и она мора да буде Е6850. И овај Куад Наплаћује се уско, са Е6850 буде око 20 фунти више.
|
| |||
| |||
| Куад тако да ће доћи више корисних касније? |
|
| |||
| |||
| Да. Не много (ја знам за 3, али можда мало више) су још увек. Али они ће бити загарантована. Било је потребно око 2 године за игре програмерима да употребе дуалс, то је само стварно скида у великим начин, јер је објављена Цонрое. Сада Процесор произвођача се не воде "рат МХз" више, али сада иде за ефикаснију архитектуру и више процесора на једном умрети ти исти програмери не стварно имају избор, као они који желе да се прошири играчко искуство. Шта мислите дискови ГПУ побољшања?
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| "Шта мислиш дискови ГПУ побољшања?" Мексиканци? |
|
| |||
| |||
| Цеуы је то сарказам?
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| ЛОЛ то није био случајни коментар наглашавају чињеницу да су многи фоеригн земље све више индустријских радника због прихватања ниже плате ^ ^ Да уасн'т било увреда ... само су неке од мојих сувог хумора |
|
| |||
| |||
| Алекс можда би ми одговори на питање са мном као идиота. Узми на пример црысис Његова Минимални захтеви су 2.8ГХз и Цоре 2 Дуо ће учинити да се лепо са својим 2кс3.0Гхз Али (Херес ми се нооб) Да Куад покренути га као што је то 4кс 2.4ГХз? Живели, |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Мин спецификације се базирају на П4 2.8ГХз. Е6300 (1,83 ГХз) има више играња јунаштво од овог ЦПУ због бољег целе архитектуре, она има, верујем, 4 мање фазе нафтовода становник. Гаме програмери дају минималне спецификације засноване на апсолутни минимум потребан за покретање игре без њеног пада, чиме се вештачки повећава тржишту продаје. То је неморално, али правна јер не узимају у обзир стопе оквир, АА, или детаљ поставке. Резолуција вашег монитора игра веома добро у колико било покрене игре. Већи екран монитора има више пиксела. Више пиксела теже ГПУ (и мање, процесор) мора да ради.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Савети за лаптоп компоненте. | Хаун | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 10 | 20. Окт 2009 21:09 |
| Упграде потребан савет | Изак аппиах | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 10. јуна 2009 14:24 |
| Мало потребан савет | мегабајта | Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО | 6 | 20 новембар 2008 09:25 |
| Неки псу Потребни ресурси | Мацмац508 | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 27 децембар 2007 15:28 |
| Лаптоп потребан савет | Кеван Келлы | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 2 | 12 децембар 2007 09:16 |
| Тхреад Тоолс | |
| |