![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Im bir Güçlü Gaming Rig yapacağız. Ben £ 1.000 bütçe ve i have CPU Anakart Ram, GPU ve Ses Kartı hakkında doğru £ 800 var. Onlara ihtiyacınız tavsiyeler peynir, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Senin gibi görünmek için benim gibi aynı durumda
i alıyorum / zaten Intel Q6600 Core 2 Quad ki overclock olacak - 160 EVGA / XFX 780i SLI anakart (böylece olabilir SLI veya tri SLI isterseniz) - 200 200 4 konser hakkında herhangi bir goord koç nvidea goeforce GTX 768MB grafik kartı - 300 Toplam = 850 Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece GTX get 1920x1200 de oyun. Eğer daha az 8800GT güzel seni sıralama olacaktır. Da gibi bir çok neredeyse yarı fiyatına ve CAN oyun 1920x1200 de adil değil de GTX olarak ancak her zaman adil açabilirsiniz birkaç detay ayarları aşağı ucuz ya da fazladan birkaç kare için AA kapatın. Ben meraklı bir sizin için spec için gitmek gerekir. Ben Cewy ile Dört hemfikir ancak henüz kadar çok değil dört kullanmak için kodlanır oyunlarda yarar göremezsiniz. Eğer işlemci performansı ve dışarı istiyorum şimdi sonra bir çift olmak zorundadır, ve E6850 olmak zorunda. Hem o ve dört yakından E6850 olma konusunda £ 20 daha fazla ücretlendirilir.
|
| |||
| |||
| böylece dörtlü daha sonra gelmek yararlı olacak? |
|
| |||
| |||
| Yup. Pek (I 3, ama bundan daha az) henüz vardır olabilir. Ama garantili olacaktır. Conroe beri yayımlanan Bu oyun geliştiriciler için 2 yıl civarında problemleri yararlanmak aldı, sadece gerçekten büyük bir şekilde kapalı aldı. Şu anda CPU üreticinin "artık ancak" mhz savaş yürütmekle değildir artık daha verimli ve daha fazla işlemci mimarisi için gidiyorsun's gibi oyun deneyimi genişletmek isteyen konum tek yapmak gerçekten bir seçim yok o aynı geliştiriciler die. Ne GPU geliştirmeleri sürücüler düşünüyorsunuz?
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| "Ne GPU geliştirmeleri sürücüler düşünüyorsun?" Meksikalılar? |
|
| |||
| |||
| Bu alay Cewy oldu mu?
__________________ daha sonra doğum kontrol hapı, sonra i benim bekaret kaybetti durdu şaka ben 2-3 yıl 2 hafta SC oynadı kontrol vay olduğunu duydum. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| bir rasgele Yorum gerçeğini çok foerign ülke haline geliyor özetleyen olarak hiçbir lol daha fazla işçi daha düşük bir ücret kabul nedeniyle endüstriyel ^ ^ Bu ya bir hakaret wasnt ... Sadece bazı kuru mizah |
|
| |||
| |||
| Alex belki beni olmanın Idiot benimle bir soruya cevap olabilir. Örneğin Crysis atın Minimum Koşulları ve 2.8GHz Core 2 Duo bu güzel Ama onun 2x3.0Ghz ile yapacak olan (heres me a noob olma) misiniz çalıştırın olarak 4x 2.4Ghz olduğunu Dört? Peynir, |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Dk gözlük dayalı bir P4 2.8GHz. Bir E6300 (1.83GHz) bu işlemci ile daha iyi tüm yuvarlak mimarisi nedeniyle daha fazla oyun cesaret vardır; o, i, 4 az boru hattı aşamalarında ikamet iman var. Oyun geliştiriciler asgari özellikleri minimum boot kırarak olmadan oyun gerekli dayalı, böylece yapay satış pazarında artan vermek. O ahlaksız ama yasal olarak hesap çerçeve oranları, aa, veya ayrıntı ayarları içine almaz. Monitörünüzün çözünürlüğü ağır ne kadar iyi bir oyun çalışır çalış. Monitör daha fazla piksele sahip büyük ekran. Daha sert GPU (ve daha az piksel, işlemci) çalışma vardır.
![]() |
|
| Bookmarks |