менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Необхідність купити компоненти необхідних консультацій.

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 грудня 2007, 13:28
Член групи

Default Необхідність купити компоненти необхідних консультацій.

Привіт,

Їм збираються будувати потужні Ріг Gaming.

У мене є близько £ 1000 бюджеті і в мене є близько £ 800 до процесора Mobo Рам, ГПУ і звукової карти.

Потрібен рада з ним

ура,
Old 29 грудня 2007, 13:34
Донор групи

Ви, здається, як вам в одній човні, як мені
Я отримую / вже є
Intel Q6600 Core 2 Quad, що я буду розганяти - 160
EVGA / XFX 780i SLI материнську плату (так що ви можете мати SLI або Tri SLI, якщо хочете) - 200
будь-який goord RAM 200 на 4 концерту
nvidea goeforce GTX 768MB графічної карти - 300
Всього = 850

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 29 грудня 2007, 17:10
Донор групи

Тільки отримати GTX, якщо гра в дозволі 1920x1200. Якщо менш 8800GT буде сортувати вас красиво. Крім того, набагато дешевше, а майже в половині ціни і може в грі просто не 1920x1200, а також GTX, але ви завжди можете просто повернути декілька налаштувань Detail вниз або вимкнути АА ці додаткові кілька кадрів в секунду.

Я піду за пронозливий специфікації для вас зараз.

Я згоден з Cewy на базі чотирьохядерних але ви не побачите, благо в іграх просто ще не багато, кодуються з використанням Quad.

Якщо ви хочете, і з продуктивності процесора зараз, то він має бути подвійним, і воно повинно бути E6850.

І він, і чотирьохядерні оцінюються уважно, з E6850 час близько £ 20 більше.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 29 грудня 2007, 17:30
Донор групи

тому Quad буде більш корисним прийти пізніше?
Old 29 грудня 2007, 17:34
Донор групи

Yup. Чи не забагато (я знаю, 3, але може бути дещо більше) ще.

Але вони будуть, гарантоване.

Він прийняв близько 2 років для розробників ігор, щоб зробити використання парних, це єдиний дійсно зняті у великий шлях після випуску Conroe. Тепер процесор виробника не веде "MHz війни" більше, але тепер буде більш ефективної архітектури і більше процесорів на одному кристалі ті самі розробники насправді немає вибору, оскільки вони хочуть розширити ігрові можливості. Що ви думаєте дисків GPU поліпшень?

-Kanoakavirus
Old 29 грудня 2007, 17:37
Донор групи

"Що ви думаєте дисків GPU поліпшення?"

Мексиканці?
Old 29 грудня 2007, 17:41
Донор групи

Було те, що сарказм Cewy?

-Kanoakavirus
Old 29 грудня 2007, 17:44
Донор групи

LOL не було випадковим коментар з викладом того, що багато foerign країнами стають все більш промислового зв'язку з прийняттям робочим низьку заробітну плату

^ ^, Що Wasn't образу або ... лише деякі з моїх стриманий гумор
Old 30 грудня 2007, 08:34
Член групи

Alex Може бути, ви могли відповісти мені на питання з мого Ідіот ".

Візьмемо для прикладу Crysis
Її мінімальні вимоги 2.8Ghz і Core 2 Duo будуть робити, що красиво з його 2x3.0Ghz Але (Херес я, будучи Noob) Коли буде Quad запустити його як це 4x 2.4Ghz?

Ура,
Old 30 грудня 2007, 11:19
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав banjo7 View Post
Alex Може бути, ви могли відповісти мені на питання з мого Ідіот ".

Візьмемо для прикладу Crysis
Її мінімальні вимоги 2.8Ghz і Core 2 Duo будуть робити, що красиво з його 2x3.0Ghz Але (Херес я, будучи Noob) Коли буде Quad запустити його як це 4x 2.4Ghz?

Ура,
Привіт банджо. Просто тому, що ви не знаєте, щось не робить вас ідіотом, ви просто не знаєте.

Мін специфікації засновані на P4 2.8GHz. E6300 (1.83GHz) має більш ніж гра доблесть цей процесор завдяки своїм кращим колом архітектури; 's Got It, мені здається, менше 4 ступенів конвеєра резидента.

Розробники ігор дають мінімальну специфікації основі абсолютного мінімуму, необхідного для завантаження гри без гуркоту, що штучне збільшення ринку продажів. Це аморально, але й правові, оскільки вона не враховує частоту кадрів, AA, або деталі настройки.

Монітор грає сильно, наскільки добре працює будь-якої гри. Чим більше екран монітора має більше пікселів. Більше пікселів, тим важче GPU (і в меншій мірі, ЦП) повинен працювати.

-Kanoakavirus
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Консультації з Ноутбук компонентів. Haun Ноутбуки, КПК & Mobiles 10 20 жовтня 2009 21:09
Рекомендації, необхідні оновлення Ісаак Аппіа Генеральний обладнання чат 2 10 червня 2009 14:24
Трохи рекомендації, необхідні мегабайт Веб дизайн, хостинг & SEO 6 20 листопада 2008 09:25
Деякі рекомендації, необхідні блоки живлення Macmac508 Справа & блоки живлення 1 27 грудня 2007 15:28
Ноутбук рекомендації, необхідні Кеван Келлі Ноутбуки, КПК & Mobiles 2 12 грудня 2007 09:16
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.