![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Їм збираються будувати потужні Ріг Gaming. У мене є близько £ 1000 бюджеті і в мене є близько £ 800 до процесора Mobo Рам, ГПУ і звукової карти. Потрібен рада з ним ура, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви, здається, як вам в одній човні, як мені
Я отримую / вже є Intel Q6600 Core 2 Quad, що я буду розганяти - 160 EVGA / XFX 780i SLI материнську плату (так що ви можете мати SLI або Tri SLI, якщо хочете) - 200 будь-який goord RAM 200 на 4 концерту nvidea goeforce GTX 768MB графічної карти - 300 Всього = 850 Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тільки отримати GTX, якщо гра в дозволі 1920x1200. Якщо менш 8800GT буде сортувати вас красиво. Крім того, набагато дешевше, а майже в половині ціни і може в грі просто не 1920x1200, а також GTX, але ви завжди можете просто повернути декілька налаштувань Detail вниз або вимкнути АА ці додаткові кілька кадрів в секунду. Я піду за пронозливий специфікації для вас зараз. Я згоден з Cewy на базі чотирьохядерних але ви не побачите, благо в іграх просто ще не багато, кодуються з використанням Quad. Якщо ви хочете, і з продуктивності процесора зараз, то він має бути подвійним, і воно повинно бути E6850. І він, і чотирьохядерні оцінюються уважно, з E6850 час близько £ 20 більше.
|
| |||
| |||
| тому Quad буде більш корисним прийти пізніше? |
|
| |||
| |||
| Yup. Чи не забагато (я знаю, 3, але може бути дещо більше) ще. Але вони будуть, гарантоване. Він прийняв близько 2 років для розробників ігор, щоб зробити використання парних, це єдиний дійсно зняті у великий шлях після випуску Conroe. Тепер процесор виробника не веде "MHz війни" більше, але тепер буде більш ефективної архітектури і більше процесорів на одному кристалі ті самі розробники насправді немає вибору, оскільки вони хочуть розширити ігрові можливості. Що ви думаєте дисків GPU поліпшень?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| "Що ви думаєте дисків GPU поліпшення?" Мексиканці? |
|
| |||
| |||
| Було те, що сарказм Cewy?
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| LOL не було випадковим коментар з викладом того, що багато foerign країнами стають все більш промислового зв'язку з прийняттям робочим низьку заробітну плату ^ ^, Що Wasn't образу або ... лише деякі з моїх стриманий гумор |
|
| |||
| |||
| Alex Може бути, ви могли відповісти мені на питання з мого Ідіот ". Візьмемо для прикладу Crysis Її мінімальні вимоги 2.8Ghz і Core 2 Duo будуть робити, що красиво з його 2x3.0Ghz Але (Херес я, будучи Noob) Коли буде Quad запустити його як це 4x 2.4Ghz? Ура, |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Мін специфікації засновані на P4 2.8GHz. E6300 (1.83GHz) має більш ніж гра доблесть цей процесор завдяки своїм кращим колом архітектури; 's Got It, мені здається, менше 4 ступенів конвеєра резидента. Розробники ігор дають мінімальну специфікації основі абсолютного мінімуму, необхідного для завантаження гри без гуркоту, що штучне збільшення ринку продажів. Це аморально, але й правові, оскільки вона не враховує частоту кадрів, AA, або деталі настройки. Монітор грає сильно, наскільки добре працює будь-якої гри. Чим більше екран монітора має більше пікселів. Більше пікселів, тим важче GPU (і в меншій мірі, ЦП) повинен працювати.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Консультації з Ноутбук компонентів. | Haun | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 10 | 20 жовтня 2009 21:09 |
| Рекомендації, необхідні оновлення | Ісаак Аппіа | Генеральний обладнання чат | 2 | 10 червня 2009 14:24 |
| Трохи рекомендації, необхідні | мегабайт | Веб дизайн, хостинг & SEO | 6 | 20 листопада 2008 09:25 |
| Деякі рекомендації, необхідні блоки живлення | Macmac508 | Справа & блоки живлення | 1 | 27 грудня 2007 15:28 |
| Ноутбук рекомендації, необхідні | Кеван Келлі | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 12 грудня 2007 09:16 |
| Різьба Інструменти | |
| |