![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У реду, то треба да буде 775, има најмање 2 / ПЦИ-Е 16кс 2.0 слот, имају најмање 1 / ПЦИ-Е 1кс слот и 2 или више ПЦИ слотова, имају добре оц могућности, поуздан, показало победник, итд био сам Гуна добити 780и матичне плоче, али после тога опсежног истраживања и читања 109 страна приручника за ове матичне плоче, нашао сам се БИОС-а још није изашао са стабилну верзију. Иако бих желео да видим једну која има карактеристике ове матичне плоче (нпр. као оне које сам споменуо горе) не постоји таква плоча тамо?
|
| |||
| |||
| Мислим да сам нашао ону која одговара мојим потребама хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16813128336 свако има мишљење о било ово?
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Једна ствар о томе одбора, је да нећете моћи да користе СЛИ / на њему. Не знам да ли да ботхерес, или не, али мислио сам да би то указују.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ништа у 750и је добар избор овде.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| зашто је то навика-СЛИ? има 2 кс ПЦИ-Е16кс 2.0 слота.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| само нВидиа нортхбридгес не-СЛИ |
|
| |||
| |||
| шта? Никада нисам чуо да је пре ... где сте цули за ово? цуз И би желели да виде ово за себе. Едит-такође, чини све сам 7кскс серије матичних плоча имају озбиљне проблеме корупције видеа. Учинио сам преко 10 сати тврдо језгро истраживања на серију матичних плоча и ја донт свиђа оно што видим.
|
| |||
| |||
| Кс38 и кс48 се само Унакрсна ватра.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Данг! уггг! постоји само плоча свиђа само СЛИ уместо? цуз И заиста волим шта сам читао о томе матичну плочу.
|
| |||
| |||
| 680и? П35/П45 са 9800ГКС2?
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Интел Г31 добра за гаминг? | бегоне2даы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 25 новембар 2008 19:09 |
| Добро гаминг граде? | Паундро | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 13 јануар 2008 02:15 |
| Гаминг пц спец било који добар? | боон401 | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 4 јануар 2008 17:58 |
| Јесу ли ове добре делове за гаминг? | СоулессЛове | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 18 децембар 2007 19:53 |
| Да ли је то добар гаминг рачунар | јамеслее07 | Генерал Хардуаре Цхат | 19 | 7 октобар 2007 08:18 |
| Тхреад Тоолс | |
| |