![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 680и из онога што сам прочитао је ризик за видео високе корупције проблема. плус нема / ПЦИ-Е 16кс 2.0 и да не постоји начин за ћаскање Гуна купи 9800ГКС2. те ствари су шала. Боже, зашто је налаз добар плоча тако тешко?
|
| ||||||||||||||
| ||||||||||||||
| Куоте:
У сваком случају, једини начин ћете моћи да добијете је не-СЛИ 750, 780 или 680. Куоте:
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Осећам се цео 9кскскс серија је шала. перформансе надоградње није ништа запањујуће, и мислим да цуз нВидиа није имала мотив (тзв. нема конкуренцију из АТИ-) и само желели још новца тако да саставим мало глупо надоградње и слаппед 9 бројева са 3 иза ње тако да је изгледао као они чиме су изузетно добре картице ван. као што смо видели у прошлости, са два ГПУ-карте арнт супер. (Ие: 7950 ГКС2) је само моје мишљење. али ако су то ЗАИСТА моја једина опција, што је најбољи чипсет (за стабилан оверцлоцкинг) и које чини бренд најбољи верзију тога? Такође бих желео / ПЦИ-Е 2.0 на њему.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| пробајте посетити Асус сајту или емакскс сајту. |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.тигердирецт.цом/апплицати...261&ЦатИд=2014 ХЕЛЛА у своје јефтине само $ 160 и има 3 ПЦИ Е слота |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да мислите о добијању 790и, али оне захтевају ДДР3 РАМ меморије, тако да нисам сигуран да ли желе да се ваш.
| |||
| |||
| Ја стварно пронађена табла за ћаскање Гуна употребу. хвала свеједно. </ порука>
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Ок, доста фер, од интереса, одбор који сте настаните со? |
|
| |||
| |||
| Кс48
|
| |||
| |||
| ох, ок |