menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Potřebujete pomoc s Motherboard Pro Gateway GT5056

Reply

Thread Nástroje
Old 6. dubna 2009, 19:59
Nový člen skupiny

Default Potřebujete pomoc s Motherboard Pro Gateway GT5056

Im o tom i domnívat, že jsou to mé 3. foukané matka palubě. Im že ne všechny počítače důvtipný minulých časů, takže jsem si koupit nejlepší nechat poslat ho za továrnu náhradu. Tak im provést tuto cestu a věděl-li někdo mohl říct mi, jaký druh desce i potřeba pro tento počítač od im plánujete jít s díly palubě tak i snad zvyklý muset koupit jinou. To je moc!
Old 6. dubna 2009, 20:45
Dárce Skupina

Default Potřebujete pomoc s Motherboard Pro Gateway GT5056

Pokud vaše základní deska umírá více než jednou, může mít vadné nebo špinavé PSU napájení, které je třeba vyřešit předtím, než nákup nového, nebo budete mít pravděpodobně stejný problém znovu. Google říká, že PCI-E pruhu na těchto základních deskách často umírá, Takže to nemůže být, že.

Základní deska je zapotřebí socket 939, ale jsou staré, vzácné (nikdo se prodávají na NewEgg) a drahé. Náhrada není pravděpodobné, že bude nákladově efektivní vzhledem k ceně nového počítače: zaplatíte v průměru kolem 75 dolarů za tuto desku, ale když se nový počítač s masivním nárůstu výkonu je zhruba $ 250, který se nezdá být efektivní, aby mě.

Tady je informace o možné náhrady, i když je info od 939, kdy byl ještě asi tak je to mnohem obtížnější najít vhodné desky.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Gateway Fx Nebude Připojení k internetu rdrjunkie1 Obecné Hardware Chat 5 31. března 2009 07:19
Gateway problém piruco44 Notebooky, Mobily a PDA 6 27. června 2008 06:37
Ovladače pro XP Gateway MT6823B scrivomcdivo Multimedia & Kodeky 4 17. prosince 2007 11:26
Bluetooth Audio Gateway bnichols04 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 2 29. listopad 2007 18:39
Gateway - černá obrazovka. mandymariee Graphics Cards & Monitory 2 26. Září 2007 17:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.