Αν σας μητρική πλακέτα πεθαίνει πάνω από μία φορά μπορεί να έχετε κάποιο ελαττωματικό ή PSU βρώμικο δύναμη, η οποία πρέπει να επιλυθούν πριν από την αγορά ενός νέου ή πιθανόν θα έχει το ίδιο πρόβλημα και πάλι. Η Google αναφέρει ότι το PCI-E λωρίδα για αυτές τις μητρικές πλακέτες
συχνά πεθαίνει, Αν και, επομένως, δεν μπορεί να είναι αυτό.
Η μητρική πλακέτα που χρειάζονται είναι μια πρίζα 939 αλλά αυτά είναι παλιά, σπάνια (δεν πωλούνται σε NewEgg) και δαπανηρή. Η αντικατάσταση δεν είναι πιθανό να μειωθεί το κόστος της δοθεί η τιμή των νέων υπολογιστών: θα πληρώσουν κατά μέσο όρο περίπου $ 75 για αυτή την μητρική πλακέτα, αλλά όταν ένα νέο υπολογιστή με τεράστιες αυξήσεις επιδόσεις είναι περίπου $ 250 ότι δεν φαίνεται αποτελεσματική σε μένα.
Εδώ είναι πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές αντικαταστάσεις, αν και οι πληροφορίες είναι από το 939, όταν ήταν ακόμη κοντά ώστε να είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεθούν τα κατάλληλα διοικητικά συμβούλια.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "