![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Im על מה שאני מאמין שיש לי את אמא 3 blown Board. Im כי המחשב לא כל כך להבין את העבר פעמים אני צריך לקנות את הטוב ביותר, רק תן לשלוח אותה עבור מפעל חלופי. ובכן IM לעשות עם זה המסלול והיה תוהה אם מישהו כאן יכול להגיד לי איזה סוג של לוח האם אני צריך את זה במחשב מאז IM מתכננת הולך עם aftermarket Board כך אני מקווה wont צריך לקנות עוד. Thats כך הרבה!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אם לוח האם הוא גוסס יותר מפעם אחת, אתה עלול להיות פגום או מלוכלך PSU הכוח שבו אתה צריך לפתור לפני לקנות אחד חדש או שאתם סביר להניח כי יש את אותה בעיה שוב. גוגל מציינת כי PCI-E נתיב על אלה motherboards לעתים קרובות מתעם זאת, ולכן הוא עשוי שלא להיות כזה.
לוח האם הצורך הוא שקע 939 אבל הם ישנים, נדירים (ללא נמכרים ב NewEgg) ויקר. החלפת זה אינו צפוי להיות העלות האפקטיבית נתון את המחיר של המחשבים החדשים: תשלם בממוצע סביב 75 $ עבור לוח האם, אולם כאשר מחשב חדש עם ביצועים מסיבי הוא עולה בערך 250 $, כי לא נראה לי יעיל. כאן מידע על replacements אפשרי, אם כי מידע הוא מתוך 939, כאשר עדיין היה סביב זה כל כך הרבה יותר קשה למצוא לוחות מתאימים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|