mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Need Help With plokštė Vartai GT5056

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 6, 2009, 19:59
Naujas Narys

Default Need Help With plokštė Vartai GT5056

Im apie ką aš manau, kad mano 3. prapūsti motina lenta. Im ne visi šio kompiuterio išminties, kad praeities kartų aš tik tegul geriausia pirkti išsiųsti ją išjungti fabrikas pakeitimas. Well im daroma šiuo maršrutu ir buvo įdomu, jei kas nors čia gali man pasakyti, kokios plokštę man reikia šios, nes jiems planavimas kompiuteryje vyksta su antrinėje rinkoje valdyba todėl aš tikiuosi, įprotis pirkti kitą. Thats so much!
Old Balandis 6, 2009, 20:45
Donorų grupės

Default Need Help With plokštė Vartai GT5056

Jei jūsų pagrindinė plokštė miršta daugiau nei vieną kartą tu gali turėti trūkumų ar nešvarių PSU galia, kurią reikia išspręsti prieš perkant naują ar jūs tikriausiai turės tą pačią problemą dar kartą. Google "sako, kad PCI-E Lane šiais Motherboards dažnai miršta, Nors, todėl ji gali būti ne taip.

Plokštės Reikia Socket 939, bet šie yra seni, reti (Nėra parduodami Newegg) ir brangus. Keitimas nėra tikėtina, kad būtų ekonomiškai veiksmingi, atsižvelgiant į naujus kompiuterius Kaina: turėsite mokėti vidutiniškai apie 75 $ už šią pagrindinę plokštę, o kai naują kompiuterį su masinio spartos prieaugis yra maždaug 250 $, kad neatrodo, veiksmingas man.

Čia yra informacija apie galimus pakaitalus, nors info yra nuo tada, kai dar buvo apie 939, todėl tai yra daug sunkiau surasti tinkamą lentos.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Vartai Fx Ar negali prisijungti prie interneto rdrjunkie1 General Hardware Chat 5 Kovas 31, 2009 07:19
Vartai problema piruco44 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 6 Birželis 27, 2008 06:37
XP Drivers for Gateway MT6823B scrivomcdivo Multimedia & Codecs 4 17 gruodis 2007 11:26
"Bluetooth" garso Vartai bnichols04 Sound, Speakers & MP3 Players 2 Lapkritis 29, 2007 18:39
Gateway - juodas ekranas. mandymariee Graphics Cards & Monitoriai 2 26 rugsėjis 2007 17:46
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.