mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Need Help WITH Gateway GT5056 Motherboard

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 6, 2009, 19:59
New Member Group

Default Need Help WITH Gateway GT5056 Motherboard

Im par ko es uzskatu par manu 3. caurpūstas mātes kuģa. Im ne visiem šī datora gudriem lai pēdējo reizes esmu tikko let best buy nosūtiet par rūpnīcu nomaiņu. Well im veikta ar šajā maršrutā, un bija jautājums, ja kāds šeit var pateikt man kādu mātesplati i need šim datoram, jo im plānošana notiek ar aftermarket board so i cerams paradis ir nopirkt citu. Thats so much!
Old Aprīlis 6, 2009, 20:45
Donors Group

Default Need Help WITH Gateway GT5056 Motherboard

Ja jūsu motherboard mirst vairāk nekā vienu reizi, jums var būt kļūdaina PSU vai netīrs pilnvaras, kas jums ir nepieciešams atrisināt, pirms iegādāties jaunu vai jums, iespējams, būs pašu problēmu vēlreiz. Google saka, ka PCI-E joslas uz šīm mātesplatēm bieži dies, Lai gan, tāpēc tā nevar būt, ka.

Motherboard Vajadzīga socket 939, bet tie ir veci, reti (none pārdod NewEgg) un dārgs. Nomainot tas nav iespējams, rentabli, ņemot vērā cenas jauni datori: jūs vidēji maksā ap $ 75, šis mātesplates, bet, ja jauns dators ar plašu darbības pieaugums ir apmēram 250 $, kas nešķiet efektīvs man.

Šeit ir informācija par iespējamo aizstāšanu, lai gan info ir no brīža, kad 939 vēl bija aptuveni tā tas ir daudz grūtāk atrast piemērotus dēļi.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.