Jeśli płyta główna umiera więcej niż jeden raz może być uszkodzony lub zabrudzony PSU zasilania, które musisz rozwiązać przed kupnem nowego lub będzie prawdopodobnie mieć ten sam problem ponownie. Google twierdzi, że PCI-E lane na tych płytach głównych
często umiera, Choć, tak nie może być.
Niniejsza płyta główna potrzebne jest Socket 939, ale są to stare, rzadko (żaden z nich nie był sprzedawany na NewEgg) i kosztowne. Wymiana nie jest to może być opłacalne ze względu na ceny nowych komputerów: będzie zapłacić średnio około 75 dolarów za tą płytą główną, ale kiedy nowy komputer z ogromnego wzrostu wydajności jest około 250 dolarów, że nie wydaje mi się efektywne.
Tu jest informacji o ewentualnych zamienników, chociaż od momentu, gdy informacja jest jeszcze około 939 tak jest to dużo trudniejsze do znalezienia odpowiednich desek.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".