Dacă placa de bază este de moarte mai mult decât o dată s-ar putea să aibă un defect PSU murdare sau puterea de care aveţi nevoie pentru a rezolva înainte să cumpere unul nou sau va avea probabil aceeasi problema din nou. Google spune ca PCI-E banda cu privire la aceste Placi de baza
de multe ori moare, Aşa că este posibil să nu fie asta.
Placa de bază este nevoie de un socket 939, dar acestea sunt vechi, rare (nici unul nu sunt vândute pe NewEgg) şi costisitoare. Înlocuirea nu este probabil să fie eficiente, având în vedere preţul de noi calculatoare: veţi plăti, în medie, în jur de 75 dolari pentru aceasta placa de bază, dar atunci când un computer nou cu creşteri masive de performanţă este de aproximativ 250 dolari, care nu pare a fi eficientă pentru mine.
Aici este posibil, informaţii cu privire la înlocuiri, deşi info este de la 939, atunci când era încă în jurul deci este mult mai dificil de găsit corespunzătoare panouri.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "