мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Требате ли помоћ са матичне плоче За приступнички ГТ5056

Reply

Тхреад Тоолс
Old 6. тра 2009, 19:59
Нови члан групе

Default Требате ли помоћ са матичне плоче За приступнички ГТ5056

На оно што им ја верујем да се моја мајка 3. отпухан одбора. Све што им не рачунар памет па прошлих времена имам само најбоље нека купи послати га искључите фабрику за замену. Па им учинио са руте и да питате ако је ико овде могао реци ми какву матичну плочу и потребу за овом рачунару јер им планирате одлазак са афтермаркет броду па ми навика надајмо морати да купите другу. Тај толико!
Old 6. тра 2009, 20:45
Донаторска Група

Default Требате ли помоћ са матичне плоче За приступнички ГТ5056

Ако ваша матична плоча је смрт више од једном вам мај имати погрешан псу или прљаве снага која вам је потребна како бисте ре пре купујете ново или ћете вероватно имати једнак проблем опет. Гоогле казе да је ПЦИ-Е путића на овим матичним плочама често умре, Ипак, тако да мај неће бити то.

Матичне плоче потребно је соцкет 939, али то су старе, ретке (нико се продају на НеуЕгг) и скупо. Замена није вероватно да ће бити јефтин с обзиром на цене нових рачунара: ћете платити у просеку око 75 $ за ову матичну плочу, али ако је нова рачунара са масивним повећање перформанси је отприлике 250 $ да се не чини ефикасан за мене.

Овде је информације о могућим замену, иако је инфо од када је још око 939 тако да је много теже пронаћи одговарајуће заједнице.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц