![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам k9mmv дънната платка, която е била като ми мъка. От януари тя започна да се заключа в BIOS въвеждането екран (понякога имам на работния плот и след това заключен). След свързването на обслужването на клиентите се предлага да се седне на RAM (направено и ако това е RAM, тя щеше да beeping, все пак, нали?), Смяна на батерията (прави), почистване на CMOS (прави), и нищо не помогна. Не всегдашното марки на гърба или отпред (не е късо съединение). Ако Взех го, поставени върху не-проводими повърхност, свързан към захранването, както и shorted властта swithch, той стартира OK. До следващия замразява. Сложих в друга HDD, но след инсталиране на XP, го замрази, и започна всичко свърши. Изпратено го върна, те казаха, че работи добре, поставени обратно в къщата, и ... всеизгарянето миризмата, а искрата между флопи и къщата на рамка. Флопи откъснат, молитвата, мощност по-то работилница глоба. Не гори, не искра. Нови XP, щастливо инсталиране Hellgate пътното движение, както и проблемът отново. Пластмасови карти рязани, и поставени между стопанство шипове и на борда, винтове "върховете и картон (залепени на борда, всъщност)-нищо. Тя работи добре и преди, така че не мисля, че е повреден кабел някъде късо circuiting дъската, но какво по дяволите да знам? Точно сега Бих искал просто да проникна я на малки парчета. Дали някой има някакви идеи какво да отидем по? Помолих за резултатите от тестовете от фирма, ако това е от помощ. Моля, помогнете ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Леле, кошмар. Звучи като PSU, ако това е като unpredicatble и темпераментен като този. опитайте превключване за резервни един, или един ли творби от различен компютър. Ако не просто купи нова, те са толкова евтини.
|
| |||
| |||
| Благодаря ви за отговора. Така че мисля, че МО е неизправност? Фирмата се кълне, че не го прави. Бих се реални щастливи да го смените (и получи PCI изричното карта), но уви, оказва се, дори Старбъкс не е на моето място в момента:) |
|
| |||
| |||
| MO? Im 'мислене захранването звено е какво е завързан тук, мислех, че ти прати обратно на дънната платка, или изпратени обратно PSU както добре?
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Моя грешка. Английски, не е първият език, тук, а аз все още не може да свикне с прекомерна употреба на съкращения:) (А аз правя научни изследвания, така че там са много ...) Така захранване? Аз ще опитам да отида още един за момента. (Стария не разполага с достатъчно видове съединители, които са необходими за MO ...) |
|
| |||
| |||
| О съжалявам, did'nt реализират, аз ще се опитаме да лекота на съкращенията или пуснати в скоби, така че да знам за какво бъдеще те означават ![]() Така че, да, ако захранващ модул (PSU) не разполагат с достатъчно connecters за дънната платка, която може да бъде съвсем лесно, поради която няма да обувка, това е просто не получават властта.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |