![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám k9mmv desce, která byla dát nějaké trápení. Od ledna začalo na zámku až na úvodní obrazovku BIOSu (někdy mám na ploše a potom zavřený). Po kontaktování služby zákazníkům, které navrhl k reseat RAM (udělal-a pokud je to RAM, to bychom se beeping stejně, ne?), Výměna baterie (udělal), vyčistit CMOS (udělat), a nic pomohl. Ne zápalné známky na zadní nebo přední (bez zkratu). Pokud jsem si to, které se umístí do non-vodivý povrch, připojen k napájení, a zkratovaným moc swithch, je spuštěn OK. Do příštího mrazem. Já jsem v jiné HDD, ale po instalaci XP, je zmrazila, a začal všem. Poslal ho zpátky, řekli to fungovalo v pohodě, dát zpátky do domu a ... zápalné vůni a jiskření mezi disketu a domu rámu. Floppy nezávislí, modlitba, moc na-to funguje v pohodě. Žádné pálení, bez jiskry. Nový XP, vesele instalovat Hellgate-crash, a problém znovu. Plastové karty vystřižené a umístí mezi držení hřeby a rady, šrouby 'topy a rady (sandwiching desky, ve skutečnosti)-nic. Funguje to OK před, tak si nemyslím, že je to vada drát někde krátké-circuiting rady, ale co to sakra vím? Právě teď bych jen rád hack je na malé kousky. Má někdo mít jakékoli nápady, co by mohlo jít o? Ptal jsem se na výsledky testů ze společnosti, pokud je to pomoci. Prosím pomozte ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, noční můra. Zní to jako PSU, pokud je to jako unpredicatble a temperamentní, jako je. vyzkoušejte přepínání pro náhradní jednoho, nebo jednu znáte díla z jiného PC. Pokud ne jenom koupit novou, jsou tak levné.
|
| |||
| |||
| Děkuji za odpověď. Takže si myslíš, že MO je poruchou? Společnost přísahá není. Já bych se v reálném rádi ji měnit (a získat PCI Express karty), ale běda, to ukáže i Starbucks je mimo můj dosah teď:) |
|
| |||
| |||
| MO? Já jsem přemýšlel o Napájení jednotky je to, co je riskantní sem, myslel jsem, že vás poslal zpět Motherboard, nebo vám poslal zpět PSU stejně?
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Moje chyba. Angličtina není rodným jazykem je tady, a já stále nemůže zvyknout na nadměrné používání zkratek:) (A já výzkumu, takže je hodně ...) Takže napájení? I'll pokusit získat další v současné době. (Starý nemá dostatek typy konektorů, které jsou potřebné pro MO, ...) |
|
| |||
| |||
| Ó pardon, did'nt realizovat, uvidíme pokusit zmírnit až na zkratky nebo dát do závorek, takže budete vědět, pro budoucnost to, co znamenají ![]() Tak jo, pokud je napájení jednotky (PSU) nemá dostatek connecters za desku, která by mohla být docela dobře, proč to nebude boot, je to prostě není získání moci.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |