![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω μια μητρική πλακέτα k9mmv, η οποία έχει κάποια θλίψη που μου δίνετε. Από τον Ιανουάριο του άρχισε να κλειδώσετε και κατά την εισαγωγή του BIOS οθόνη (μερικές φορές έχω στην επιφάνεια εργασίας και στη συνέχεια κλειδωμένο). Μετά από επικοινωνία με τον πελάτη για την υπηρεσία που προτείνεται πάλι τη μνήμη RAM (αν γίνει-και αυτό της μνήμης RAM, που προτίθεστε να beeping, ούτως ή άλλως, έτσι;), να αλλάξετε την μπαταρία (κάνει), τα καθαρά CMOS (γίνει), και δεν βοήθησε. Δεν καίγεται σημάδια στο πίσω ή μπροστά (δεν βραχυκυκλώματος). Αν πήρα το, τοποθετούνται πάνω σε μη αγώγιμη επιφάνεια, που συνδέονται με την παροχή ενέργειας και shorted την εξουσία swithch, άρχισε μέχρι ΟΚ. Μέχρι την επόμενη καταψύχετε. Έβαλα σε άλλο HDD, αλλά μετά την εγκατάσταση XP, που πάγωσε, και άρχισε όλο. Σταλθέντα πίσω, τους είπε ότι εργαζόταν προστίμου, που πίσω στο σπίτι, και ... καμένων μυρωδιά, και μια σπίθα μεταξύ της δισκέτας και το σπίτι του πλαισίου. Floppy αποσπασμένων, την προσευχή, την εξουσία επί της λειτουργίας του προστίμου. Δεν καίγεται, δεν σπινθήρα. Νέα XP, ευτυχώς την εγκατάσταση Hellgate τη σύγκρουση, και πάλι πρόβλημα. Πλαστικές κάρτες κομμένες, και τοποθετείται μεταξύ των καρφιά και την εκμετάλλευση του σκάφους, τις βίδες "κορυφές, και το διοικητικό συμβούλιο (sandwiching το διοικητικό συμβούλιο, στην πραγματικότητα)-δεν. Δούλεψε καλά πριν, οπότε δεν νομίζω ότι είναι ένα ελαττωματικό καλώδιο κάπου βραχυκύκλωμα το συμβούλιο, αλλά τι διάολο να ξέρω; Τώρα θα ήθελα μόνο να σιδηροπρίονο το πάνω σε μικρά κομμάτια. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Ρώτησα για τα αποτελέσματα των δοκιμών από την εταιρεία, αν είναι κάθε βοήθεια. Παρακαλώ βοηθήστε ... |
|
| |||
| |||
| Πω πω, εφιάλτης. Ακούγεται σαν PSU αν είναι όπως unpredicatble και ότι ως ευαίσθητος. δοκιμάστε μεταγωγής για ανταλλακτικά ένα, ή σε μία γνωρίζετε έργων από διαφορετικό υπολογιστή. Εάν δεν αγοράσετε μια νέα, που τους είναι τόσο φθηνή.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Σας ευχαριστώ για την απάντηση. Έτσι νομίζετε ότι το MO είναι δυσλειτουργία; Η εταιρεία δεν swears. Θα ήθελα πραγματικά να είναι στην ευχάριστη θέση να αλλάξουμε (και να πάρετε μια κάρτα PCI εκφράσω), αλλά δυστυχώς, αποδεικνύεται ακόμη Starbucks είναι εκτός μου φτάσει τώρα:) |
|
| |||
| |||
| MO; Σκέφτομαι το τροφοδοτικό είναι αυτό της dodgy εδώ, νόμιζα ότι θα σταλεί πίσω η μητρική, ή σας έστειλε πίσω το PSU όπως καλά;
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| My bad. Αγγλικά δεν είναι η πρώτη γλώσσα εδώ, και ακόμη δεν μπορώ να το συνηθίσεις την υπερβολική χρήση συντομογραφιών) (Και να κάνω την έρευνα, οπότε υπάρχουν πολλά ...) Έτσι ρεύματος; Θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε ένα άλλο για την ώρα. (Το παλιό δεν έχει αρκετούς τύπους των συνδέσεις που είναι απαραίτητες για την MO ...) |
|
| |||
| |||
| Ωχ συγνώμη, did'nt συνειδητοποιήσουμε, εγώ θα προσπαθήσω να ευκολία σε σχέση με τις συντομογραφίες ή να τους φέρουν σε παρένθεση έτσι ώστε να γνωρίζετε για τη μελλοντική σημασία τους ![]() Λοιπόν, ναι, εάν η μονάδα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας (PSU), δεν έχει αρκετό connecters για τη μητρική πλακέτα, που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα εκκίνησης, είναι απλώς δεν λαμβάνουν την εξουσία.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Screensaver Κλειδαριές Windows 7 | mctw | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 21 Νοέμβρη του 2009 04:47 |
| Κλείδωμα του υπολογιστή πριν RAM Count | Heerlo | Γενική Συζήτηση Hardware | 0 | 10 Ιουν 2009 15:02 |
| Βοήθεια! κλειδαριές υπολογιστή για 1 δευτερόλεπτο τότε το πρόστιμο, αλλά η πραγματικότητα είναι ofter συμβαίνει!! | cheesepuff | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 13 Ιουν 2008 16:13 |
| Sprint Pantech PX500 κλειδαριές μου Dell Latitude 630, αλλά δεν μου Toshiba | rmartin158 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 4 | 2 Απρ 2008 23:23 |
| Dell Latitude 630 κλειδαριές με Sprint μου Pantech px500 κινητών κάρτα | rmartin158 | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 27 Ιαν 2008 16:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |