![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam k9mmv matična ploča, koja je davanje mene neka tuga. Od siječnja je počeo zaključati na zaslonu BIOS-uvod (ponekad sam na radnu površinu, a zatim zatvoren). Nakon kontaktirate službu za korisnike oni su predložili da se metnuti RAM (učinjeno i ako je RAM-a, to bih se beeping, svejedno, zar ne?), Promijenite bateriju (učinio), čisto iz CMOS (učinio), a ništa pomogao. Ne pregoren maraka na leđima ili ispred (nema kratkog spoja). Ako sam ju je izvukao, smještena na površini nisu vodljivi, spojen na napajanje, i kratak moć swithch, počelo se OK. Do sljedećeg zamrznuti. Li staviti u neki drugi HDD, ali nakon instalacije XP, smrznuti se i počeo sve više. Poslano natrag, oni je rekao da je radio u redu, stavite natrag u kuću, a ... pregoren miris, a iskra izmedju floppy-a i dom okvira. Floppy odvojen, molitvu, moć na Internet utvrde prekid. Ne gorenje, iskra br. Novi XP instalirate sretno Hellgate-crash, a problem opet. Plastic cards izrezati, a smješten između drľanjem studs i karton, s vijcima 'vrhovima i pansion (sandwiching odbora, zapravo)-ništa. Ona je radila OK prije, tako da ne mislite da je to pogrešan žicom negdje kratkog spoja odbora, ali ono što znam je, dovraga? Sad bih baš kao i na hack ga u male komadiće. Se bilo tko imati bilo koji ideja što bi moglo ići? JA je pitao za rezultate testa iz tvrtke, ako je bilo koji pomoć. Please help ... |
|
| |||
| |||
| Wow, noćna mora. Zvuči kao PSU ako je kao unpredicatble i temperamentan kao to. probajte prospojni za rezervne jedan, ili jedna znate radova s drugog računala. Ako ne samo kupiti novu, oni su tako jeftini.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Hvala ti za odgovor. Dakle, Vi smatrate da bi MO neispravan? Tvrtka kune ne. Ja bih se rado real ga promijeniti (i dobiti PCI express kartice), ali jao, to ispada čak Starbucks je iz moje doseći upravo sada:) |
|
| |||
| |||
| MO? I'm razmišljanja napajanje Jedinica je što je ovdje dodgy mislio sam vas poslao nazad matične ploče, ili se šalju natrag PSU isto kao i?
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Moje loše. Engleski nije prvi jezik ovdje, a ja još uvijek ne mogu naviknuti na pretjeranu upotrebu kratica:) (I JA dont istraživanja, tako da ima dosta ...) Tako je napajanje? Ja ću pokušati dobiti jedan za sada. (Stari nema dovoljno tipova spojnice koje su potrebne za MO ...) |
|
| |||
| |||
| Oh ispričavam se, did'nt shvati, ja ću pokušati popustiti na skraćenice ili ih staviti u zagradu, tako da znaš za ubuduće što oni znače ![]() Dakle, da li napajanje jedinice (PSU) nema dovoljno connecters za matične ploče, koji bi mogao vrlo lako zašto to neće boot, to je jednostavno ne dobije vlast.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Screensaver Zaključavanje Windows 7 | mctw | Windows Operating Systems | 5 | 21 studeni 2009 04:47 |
| Computer zaglavi Prije RAM Count | Heerlo | General Hardware Chat | 0 | 10. lipnja 2009 15:02 |
| Pomoć! računalo zaglavi za 1 sec onda njegova fina, ali njegova je zbilja ofter dogodi! | cheesepuff | General Hardware Chat | 11 | 13. lipnja 2008 16:13 |
| Sprint Pantech PX500 zaglavi moj Mala dolina Zemljopisna širina 630, ali ne i moje Toshiba | rmartin158 | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 2. travanj 2008 23:23 |
| Mala dolina Zemljopisna širina 630 zaglavi sa mojim Sprint Pantech px500 mobile karticom | rmartin158 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 3 | 27 siječanj 2008 16:53 |
| Thread Tools | |
| |