kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Need Help: Alaplap Locks Up Booting

Reply

Téma eszközök
Old Április 12 2009, 14:54
Új tag Csoport

Default Need Help: Alaplap Locks Up Booting

Van egy k9mmv alaplap, amely ad egy kis szomorúság.
Januárjától kezdett bezár a BIOS bevezetése képernyőn (néha van az asztalon, majd a zárt). Miután kapcsolatba az ügyfélszolgálaton azt javasolta, hogy újra leültet a RAM (kész-, és ha ez a RAM, akkor lennék csipogó, egyébként, nem?), A változás az akkumulátort (kész), tiszta a CMOS (tenni), és semmi sem segített. Nem égetett jeleket a hátsó vagy elülső (nincs zárlat). Ha én azt el, helyezik át a nem vezető felületre, csatlakoztatva a tápegység és a hálózati shorted swithch, akkor indul meg az OK gombot. Amíg a következő fagyasztható.
Én egy másik HDD, de XP telepítése után, hogy megfagyott, és elkezdett az egész. Elküldött vissza, akkor azt mondta, hogy jól működött, tegye vissza a házba, és ...
égetett szaga, és egy szikra a flopi, és a ház belül.
Floppy levált, az imádság, a villamosenergia-on-it works fine. Nem égő, nincs szikra. Új XP telepítése boldogan Hellgate-crash, és a probléma újra.
Műanyag kártyák vágni, és a gazdaság közé Diáklányok és a tanács, a csavarokat "tetejét, és a fedélzeten (sandwiching a fórumon, igazából)-semmi. Mûködött OK előtt, tehát nem hiszem, hogy ez egy hibás huzal valahol rövidzárlattól a fórumon, de mi a fene tudom? Most azt szeretném csapkod fel kisebb darabokra.
Van még valami ötleted, mit lehetne tovább? Azt kérte, a vizsgálati eredményeket a vállalat, ha ez segít.
Kérem, segítsen ...
Old Április 13 2009, 09:24
Donor Group

Wow, rémálom.

Úgy hangzik, mint PSU, ha a unpredicatble és temperamentumos, mint ezt.

try átállás a tartalék egy, vagy tudja, működik egy másik számítógépen.

Ha nem csak megvenni egy új, nem túl olcsó.
Old Április 13 2009, 18:04
Új tag Csoport

Köszönöm a választ. Tehát azt gondolom, hogy a MO nem működik? A társaság esküszik, hogy nem.
Én igazi boldog megváltoztatni (és egy PCI Express kártya), de sajnos, akkor kiderül, hogy még Starbucks is eléri az én most:)
Old Április 14 2009, 02:38
Donor Group

MO?
Gondolkodom a tápegység a mi agyafúrt ide, azt hittem, azt visszaküldik az alaplap, vagy küldik vissza a tápegység is?
Old Április 15 2009, 16:14
Új tag Csoport

Az én hibám. Az angol nyelv nem az első itt, és még mindig nem tud felhasználni, a túlzott használat rövidítések:)
(És én a kutatás, így a sok ...)

Szóval tápegység? Megpróbálom, hogy egy másik részt a valutaunióban. (A régi, nem volt elég típusú csatlakozók, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a MO ...)
Old Április 16 2009, 07:58
Donor Group

Ó, bocsánat, did'nt megvalósítani, akkor próbáld ki, hogy megkönnyítsék a rövidítések vagy tedd zárójelben, hogy tudja, a jövő mit értenek

Nos, igen, ha a tápegység (PSU) nem volt elég csatlakozókat az alaplap, hogy igen könnyen lehet, hogy miért nem indul, ez egyszerűen nem az áramot.

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Képernyővédő Locks Windows 7 mctw A Windows operációs rendszerek 5 November 21, 2009 04:47
Computer Locks előtt RAM Count Heerlo Általános fémáru Chat 0 10. június 2009 15:02
Segítség! computer locks up for 1 sec akkor a bírság, de tényleg ofter is történik! cheesepuff Általános fémáru Chat 11 13. június 2008 16:13
Sprint Pantech PX500 locks up my Dell Latitude 630, de nem az én Toshiba rmartin158 Hálózatépítés, Modems & VoIP 4 2. április 2008 23:23
Dell Latitude 630 elakad az én Sprint Pantech px500 mobil kártya rmartin158 Laptopok, PDA-k & Mobiles 3 27. január 2008 16:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.