![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van egy k9mmv alaplap, amely ad egy kis szomorúság. Januárjától kezdett bezár a BIOS bevezetése képernyőn (néha van az asztalon, majd a zárt). Miután kapcsolatba az ügyfélszolgálaton azt javasolta, hogy újra leültet a RAM (kész-, és ha ez a RAM, akkor lennék csipogó, egyébként, nem?), A változás az akkumulátort (kész), tiszta a CMOS (tenni), és semmi sem segített. Nem égetett jeleket a hátsó vagy elülső (nincs zárlat). Ha én azt el, helyezik át a nem vezető felületre, csatlakoztatva a tápegység és a hálózati shorted swithch, akkor indul meg az OK gombot. Amíg a következő fagyasztható. Én egy másik HDD, de XP telepítése után, hogy megfagyott, és elkezdett az egész. Elküldött vissza, akkor azt mondta, hogy jól működött, tegye vissza a házba, és ... égetett szaga, és egy szikra a flopi, és a ház belül. Floppy levált, az imádság, a villamosenergia-on-it works fine. Nem égő, nincs szikra. Új XP telepítése boldogan Hellgate-crash, és a probléma újra. Műanyag kártyák vágni, és a gazdaság közé Diáklányok és a tanács, a csavarokat "tetejét, és a fedélzeten (sandwiching a fórumon, igazából)-semmi. Mûködött OK előtt, tehát nem hiszem, hogy ez egy hibás huzal valahol rövidzárlattól a fórumon, de mi a fene tudom? Most azt szeretném csapkod fel kisebb darabokra. Van még valami ötleted, mit lehetne tovább? Azt kérte, a vizsgálati eredményeket a vállalat, ha ez segít. Kérem, segítsen ... |
|
| |||
| |||
| Wow, rémálom. Úgy hangzik, mint PSU, ha a unpredicatble és temperamentumos, mint ezt. try átállás a tartalék egy, vagy tudja, működik egy másik számítógépen. Ha nem csak megvenni egy új, nem túl olcsó.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a választ. Tehát azt gondolom, hogy a MO nem működik? A társaság esküszik, hogy nem. Én igazi boldog megváltoztatni (és egy PCI Express kártya), de sajnos, akkor kiderül, hogy még Starbucks is eléri az én most:) |
|
| |||
| |||
| MO? Gondolkodom a tápegység a mi agyafúrt ide, azt hittem, azt visszaküldik az alaplap, vagy küldik vissza a tápegység is?
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Az én hibám. Az angol nyelv nem az első itt, és még mindig nem tud felhasználni, a túlzott használat rövidítések:) (És én a kutatás, így a sok ...) Szóval tápegység? Megpróbálom, hogy egy másik részt a valutaunióban. (A régi, nem volt elég típusú csatlakozók, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a MO ...) |
|
| |||
| |||
| Ó, bocsánat, did'nt megvalósítani, akkor próbáld ki, hogy megkönnyítsék a rövidítések vagy tedd zárójelben, hogy tudja, a jövő mit értenek ![]() Nos, igen, ha a tápegység (PSU) nem volt elég csatlakozókat az alaplap, hogy igen könnyen lehet, hogy miért nem indul, ez egyszerűen nem az áramot.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Képernyővédő Locks Windows 7 | mctw | A Windows operációs rendszerek | 5 | November 21, 2009 04:47 |
| Computer Locks előtt RAM Count | Heerlo | Általános fémáru Chat | 0 | 10. június 2009 15:02 |
| Segítség! computer locks up for 1 sec akkor a bírság, de tényleg ofter is történik! | cheesepuff | Általános fémáru Chat | 11 | 13. június 2008 16:13 |
| Sprint Pantech PX500 locks up my Dell Latitude 630, de nem az én Toshiba | rmartin158 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 2. április 2008 23:23 |
| Dell Latitude 630 elakad az én Sprint Pantech px500 mobil kártya | rmartin158 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 27. január 2008 16:53 |
| Téma eszközök | |
| |