![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי k9mmv לוח האם, אשר הייתה נותן לי כמה צער. מאז ינואר היא החלה לסגור את ה-BIOS ב מבוא המסך (לפעמים יש לי על שולחן העבודה ולאחר מכן סגור). לאחר פנייה של שירות לקוחות, הם הציעו כדי reseat את ראם (-ואם נעשה את זה של זיכרון RAM, זה יהיה beeping, בכל מקרה, נכון?), להחליף את הסוללה (נעשה), לנקות את CMOS (נעשה), ושום דבר לא עזר. לא שרוף הסימנים על הקדמי או האחורי (לא קצר). אם לקחתי את זה, להציב על גבי שאינו מוליך פני השטח, המחובר את החשמל, ואת shorted העוצמה swithch, הוא התחיל את אישור. עד להקפיא הבא. שמתי אחרת HDD, אבל לאחר התקנת XP, זה froze, והתחילו הכל מחדש. שלח את זה בחזרה, הם אמרו שזה עובד בסדר, הכניסו בחזרה לתוך הבית, ו ... ריח שרוף, לבין זיקה בין דיסקט ואת המסגרת של הבית. תקליטון מנותק, תפילה, על כוח זה עובד בסדר גמור. לא בוער, אין זיקה. חדש XP, התקנת בשמחה Hellgate-לקרוס, או בעיה שוב. לגזור כרטיסי פלסטיק, וכן להציב בין החזקת studs ואת ההנהלה, על ברגים 'tops, ואת Board (הרבדה המנהלים, למעשה), כלום. זה עבד לפני אישור, אז אני לא חושב שזה פסול של חוט איפשהו קצר circuiting המנהלים, אבל מה לעזאזל אני יודע? כרגע אני מעוניין רק רוצה לגדוע אותו לתוך לחתיכות קטנות. האם יש לך רעיונות מה יכול ללכת? ביקשתי לבדוק את התוצאות של החברה, אם זה כל עזרה. אנא עזרו ... |
|
| |||
| |||
| וואו, הסיוט. נשמע כמו PSU אם הוא כמו unpredicatble ו סוער כמו זה. נסה את המעבר של חילוף אחד, או אחד שאתה מכיר עובד שונה מ-PC. אם לא פשוט לקנות אחד חדש, הם כל כך זולים.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| תודה על התשובה. אז אתה חושב על זה malfunctioning מו? החברה היא אינה swears. הייתי שמח להיות אמיתי כדי לשנות את זה (ולקבל כרטיס PCI Express), אך alas, מתברר Starbucks אפילו לא מגיעות שלי עכשיו:) |
|
| |||
| |||
| מו? אני חושב את החשמל היחידה היא מה מסוכן כאן, חשבתי ששלחת חזרה את לוח האם, או שלחו לך בחזרה את PSU גם?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| טעות שלי. אנגלית אינה שפת הראשון כאן, ואני עדיין לא יכול להתרגל על שימוש מופרז של סימני קצור:) (וגם אני עושה את המחקר, יש כל כך הרבה ...) אז החשמל? אני מנסה לגרום יהיה עוד אחד לעת עתה. (הישן אחד אין מספיק סוגי connectors כי יש צורך של מו ...) |
|
| |||
| |||
| אה סליחה, did'nt realise, יהיה אני מנסה להקל על סימני קצור או לשים אותם בסוגריים מרובעים, כך שאתה יודע על מה הם העתיד מתכוון ![]() אז, אם כן את החשמל יחידה (PSU) אין מספיק connecters עבור לוח האם, זה יכול להיות די בקלות מדוע זה לא אתחול, זה פשוט לא מקבל את הכוח.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מסך מנעולים של Windows 7 | mctw | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 21 נובמבר 2009 04:47 |
| מחשב locks לפני למעלה RAM ספירה | Heerlo | כללי חומרה צ 'אט | 0 | -10 יוני 2009 15:02 |
| עזרה! המחשב נועל ל 1 שניה ואז את בסדר אבל ofter היא באמת קורה! | cheesepuff | כללי חומרה צ 'אט | 11 | 13 יוני 2008 16:13 |
| Sprint Pantech PX500 נועל לי את קו רוחב 630 של Dell, אבל לא שלי Toshiba | rmartin158 | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 2nd אפריל 2008 23:23 |
| קו רוחב של Dell 630 מנעולים על אזור Sprint Pantech px500 כרטיס ניידים | rmartin158 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | -27 ינואר 2008 16:53 |
| שרשרת כלים | |
| |