![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu k9mmv plokštę, kuri buvo duoti man pucia. Nuo sausio mėnesio jis pradėjo užrakinti ne BIOS Įvadas ekranas (kartais aš prie darbastalio ir tada užrakintą). Po kontakto su klientų aptarnavimo jie pasiūlė Valykite RAM (Priimta ir, jei ji RAM, tai būčiau garso signalų, anyway, right?), Pakeiskite bateriją (padaryta), išvalyti CMOS (padaryta), ir nieko padėjo. Nr sudegė ženklai ant nugaros arba iš priekio (ne trumpojo jungimo grandinės). Jeigu man jis paėmė jį, dedamas ne laidžių paviršių, prijungtas prie maitinimo šaltinio ir trumpuoju galia swithch, jis pradėjo iki Gerai. Iki Kitas užšaldyti. Įdėti į kitą HDD, bet įdiegus XP, tai užšaldė ir pradėjo visur. Pasiuntė jį atgal, jie teigė, kad ji dirbo gerai, grąžinti į namus, ir ... aukos kvapą ir kibirkštis tarp diskelio ir rūmų rėmo. Floppy atsiskirti, malda, galia-It works fine. Ne dega, nėra kibirkštis. Naujoji XP, laimingai įrengimo Hellgate susidūrimo, ir problema vėl. Plastikinės kortelės iškirpti ir sudėti tarp ūkio veislynai ir lenta, varžtai "viršūnių taryba (sandwiching valdyba, faktiškai)-nieko. Gerai, jei jis dirbo anksčiau, todėl aš nemanau, kad tai klaidingas viela kažkur trumpojo jungimo lenta, bet kas po velnių aš žinau? Dabar aš kaip nulaužti jį į mažus gabaliukus. Ar kas nors turi kokių nors idėjų, kas galėtų eiti? Aš paprašiau, kad bandymo rezultatai nuo bendrovės, jei jis nors padėti. Please help ... |
|
| |||
| |||
| Oho, košmaras. Panašiai skambanti PSU, jei ji kaip unpredicatble ir temperamentingas kaip. pabandykite pereiti į atsarginių vienas, arba vienas žinote kūrinius iš kito kompiuterio. Jei ne tik pirkti naują, jie taip pigiai. |
|
| |||
| |||
| Ačiū už atsakymą. Taigi manote, kad MO yra blogai? Bendrovės prisiekia taip nėra. Norėčiau būti tikras mielai jį pakeisti (ir gauti PCI Express kortelę), bet deja, ji pasirodo net Starbucks yra iš mano pasiekti dabar:) |
|
| |||
| |||
| Mo? I'm thinking Power Supply Unit yra kas Tobulėti čia, aš manau, kad jums išsiųstas atgal plokštė, ar Jums išsiųstas atgal PSU taip pat? |
|
| |||
| |||
| Mano blogas. Anglų kalba nėra gimtoji kalba čia, o aš vis dar negali priprasti prie besaikio sutrumpinimų:) (And I don't tyrimus, kad ten yra daug ...) Taigi maitinimo? I'll try to get kitu metu viena. (Senąjį neturi pakankamai tipų sujungimuose, kurie yra reikalingi mo ...) |
|
| |||
| |||
| Oi atsiprašau, did'nt suvokti, I'll try to pakančiam apie sutrumpinimus ar juos skliausteliuose, kad jūs žinote ateityje, ką jie reiškia ![]() Taigi, yeah, jei maitinimo blokas (PSU) neturi pakankamai connecters į pagrindinę plokštę, kad galėtų gana lengvai, kodėl jis negali paleisti, ji tiesiog negauna maitinimo. |