![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Man ir k9mmv mātesplates, kas ir devis man skumjas. Kopš janvāra sāka ieslodzīt pie BIOS ieviešanu ekrāns (dažreiz es saņēmu uz darbvirsmas un pēc tam locked up). Pēc sazināšanās ar klientu apkalpošanas viņi ierosināja reseat RAM (izdarīt un ja tas ir RAM, tad lūdzu ir skaņas, anyway, right?), Nomainiet akumulatoru (noticis), tīri no CMOS (noticis), un nekas palīdzēja. Nav sadedzināti zīmes uz muguras vai priekšā (no īsslēguma). Ja es to veic, kas atrodas uz non-conductive virsmas, kas savienota ar elektroenerģijas piegādi un shorted jauda swithch tas sāka pat OK. Līdz nākamā iesaldēšanu ". Man ir cits HDD, bet pēc instalēšanas XP, tas iesaldēja, un sāka pa visu. Nosūtīts atpakaļ, viņi teica, ka strādāja fine, ielieciet atpakaļ mājā, un ... sadedzināti smaržu, un dzirksteles no disketes un mājas rāmja. Floppy atdalīti, lūgšanas, jauda-it works fine. Degošs, nav dzirksteles. Jauns XP, laimīgi uzstādot Hellgate-crash, un problēmu vēlreiz. Plastikāta kartes izgriezt, un ievieto starp saimniecību kniedes un kuģa skrūves "topi, un valdei (sandwiching padome, patiesībā)-neko. Tā strādāja OK agrāk, tāpēc es nedomāju, ka tas bojātu vadu kaut kur īssavienojums kuģa, bet kāda velna es zinu? Šobrīd es gribu tikai gribētu kapāt tai pat mazos gabaliņos. Vai kādam ir kādas idejas, kas varētu doties? Es lūdzu, lai testa rezultātus, no uzņēmuma, ja tas ir any help. Please help ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow, murgs. Izklausās PSU, ja tas ir tik unpredicatble un temperamenta, kā to. mēģināt mainīt rezerves vienu, vai viens tu zini darbus no cita datora. Ja ne tikai pirkt jaunu, viņi tik lēti.
|
| |||
| |||
| Paldies par atbildi. Tātad Jūs domājat, ka MO ir nepareizi? Sabiedrība zvēr tā nav. Man ir reāla, labprāt mainītu (un iegūt PCI Express kartes), bet diemžēl, izrādās, pat Starbucks ir no manas sasniegt tieši tagad:) |
|
| |||
| |||
| MO? Es domāju barošanas bloks ir tas, kas ir veikls šeit, es domāju, ka tu nosūtīts atpakaļ Motherboard, vai jūs nosūtīt atpakaļ PSU, kā arī?
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Mans slikti. Angļu valoda nav pirmā valoda šeit, un es joprojām nevaru pierast pie pārmērīgi lieto saīsinājumu:) (Un es veiktu izpēti, tāpēc ir LOT ...) Tik power supply? Es mēģinātu iegūt vēl vienu reizi being. (Vecā nav pietiekami veida savienotājiem, kas ir nepieciešami MO ...) |
|
| |||
| |||
| Oh sorry, did'nt realizēt, es mēģināšu, lai atvieglotu līdzi saīsinājumi vai nodot tos iekavās, lai jūs zināt, nākotnē, ko tie nozīmē ![]() So, yeah ja barošanas bloks (PSU) nav pietiekami connecters uz mātesplates, kas varētu diezgan viegli, kāpēc tas nav boot, tas vienkārši nesaņemu jaudu.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |