![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam k9mmv płyta, która została dając mi smutek. Od stycznia zaczął wsadzać w BIOS wprowadzenie ekranu (czasami mam na pulpicie, a następnie zamknięty). Po kontaktując się z działem obsługi klienta są sugerowane dopasować RAM (zrobić i czy to RAM, to ma być sygnał, i tak, prawda?), Zmienić baterię (zrobione), wyczyścić pamięci CMOS (zrobione), i nic nie pomogło. Nie spalono znaków na powrót lub przodu (nie zwarcia). Jeśli Wziąłem go, umieścić na powierzchni nie-przewodowego, podłączony do źródła zasilania, a shorted moc swithch, to rozpoczęła się OK. Do następnego zamrażać. Umieścić w innym HDD, ale po zainstalowaniu XP, to zamarzł i zacząłem. Wysłano go z powrotem, ale powiedział, że pracował dobrze, wracać do domu i ... zapach spalenizny, a iskry między dyskietki i domu ramki. Floppy oderwane, modlitwę, na moc to działa dobrze. Nr spalania nie iskry. Nowe XP szczęśliwie instalacji Hellgate-crash, i znowu problem. Plastikowe karty wyciąć, a umieszczone między gospodarstwa stadniny i zarządu, wkręty "blaty i wyżywienie (sandwiching rady, faktycznie)-nic. Udało się przed OK, so I don't think it's wadliwego drutu gdzieś zwarcie zarządu, ale co do cholery mam wiedzieć? Już teraz chcę tylko napisać, siekać go na małe kawałki. Czy ktoś jakiś pomysł co mogło przejść? I pytanie o wyniki badań z firmy, jeśli jej pomocy. Prosimy o pomoc ... |
|
| |||
| |||
| Wow, koszmar. Sounds like PSU, czy to jako unpredicatble i temperamentów jak. próby dla darować, lub jeden znasz dzieła z innego komputera. Jeśli nie tylko kupić nowe, są one tak tanie.
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź. So You Think MO nie działa? Firma przysięga nie. I'd be happy realne, aby go zmienić (i otrzymać karty PCI Express), ale niestety okazuje się, nawet Starbucks jest poza moim zasięgiem teraz:) |
|
| |||
| |||
| MO? Myślę, że na zasilaczu jest co dodgy tutaj, Myślałem, że odsyłani do płyty głównej, lub wysłane z powrotem PSU jak dobrze?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Mój błąd. Język angielski jest pierwszym językiem nie jest tutaj, a ja wciąż nie może przyzwyczaić się do nadmiernego stosowania skrótów:) (I do badań, więc istnieje wiele ...) Więc zasilania? I'll try do drugiego w chwili obecnej. (Stary nie ma wystarczająco dużo typów złączy, które są potrzebne do MO ...) |
|
| |||
| |||
| Oh przepraszam, did'nt zrealizować, I'll try ułatwienie na skróty lub umieścić je w nawiasach, tak aby w przyszłości wiesz co one oznaczają ![]() Tak, tak, jeśli zasilacza (PSU) nie ma wystarczająco connecters dla płyt głównych, które mogłyby być łatwo dlaczego nie uruchamia się, że po prostu nie ma mocy.
![]() |
|
| Zakładki |