menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Need Help: Motherboard Locks Hore Zavedenie

Reply

Thread Tools
Old 12. apríla 2009, 14:54
Nový člen skupiny

Mám k9mmv doske, ktorá bola dať nejaké trápenie.
Od januára začalo na zámku až na úvodnú obrazovku BIOSu (niekedy mám na ploche a potom zavretý). Po kontaktovaní služby zákazníkom, ktoré navrhol k resete RAM (udělal-a ak je to RAM, to by sme sa beeping rovnako, ne?), Výmena batérie (udělal), vyčistiť CMOS (urobiť), a nič pomohol. Ne zápalné známky na zadné alebo predné (bez skratu). Ak som si to, ktoré sa umiestnia do non-vodivý povrch, pripojený na napájanie, a zkratovaným moc swithch, je spustený OK. Do budúceho mrazničke.
Já jsem v inej HDD, ale po inštalácii XP, je zmrazila, a začal všetkým. Poslal ho späť, povedali to fungovalo v pohodě, dať späť do domu a ...
zápalné vôňu a iskrenie medzi disketu a domu ráme.
Floppy nezávislí, modlitba, moc na-to funguje v pohodě. Žiadne pálenie, bez iskry. Nový XP, vesele inštalovať Hellgate-crash, a problém znova.
Plastové karty vystrihnuté a umiestni medzi držanie klincami a rady, skrutky 'topy a rady (sandwiching dosky, v skutočnosti)-nič. Funguje to OK pred, tak si nemyslím, že je to vada drôt někde krátke-circuiting rady, ale čo to sakra vím? Práve teraz by som len rád hack je na malé kúsky.
Má niekto mať akékoľvek nápady, čo by mohlo ísť o? Ptal jsem se na výsledky testov zo spoločnosti, ak je to pomoci.
Prosím pomôžte ...
Old 13. apríla 2009, 09:24
Darcu Skupina

Wow, nočná mora.

Znie to ako PSU, ak je to ako unpredicatble a temperamentný, ako je.

vyskúšajte prepínanie pre náhradné jedného, alebo jednu poznáte diela z iného PC.

Ak nie len kúpiť novú, sú tak lacné.
Old 13. apríla 2009, 18:04
Nový člen skupiny

Ďakujem za odpoveď. Takže si myslíš, že MO je poruchou? Spoločnosť prísahu nie.
Já bych se v reálnom radi ju meniť (a získať PCI Express karty), ale běda, to ukáže aj Starbucks je mimo môj dosah teraz:)
Old 14. apríla 2009, 02:38
Darcu Skupina

MO?
Já jsem přemýšlel o Napájanie jednotky je to, čo je riskantné sem, myslel som, že vás poslal späť Motherboard, alebo vám poslal späť PSU rovnako?
Old 15. apríla 2009, 16:14
Nový člen skupiny

Moja chyba. Angličtina nie je rodným jazykom je tu, a ja stále nemôže zvyknúť na nadmerné používanie skratiek:)
(A já výskumu, takže je veľa ...)

Takže napájanie? I'll pokúsiť získať ďalšie v súčasnosti. (Starý nemá dostatok typy konektorov, ktoré sú potrebné pre MO, ...)
Old 16. apríla 2009, 07:58
Darcu Skupina

Ó pardon, did'nt realizovať, uvidíme pokúsiť zmierniť až na skratky alebo dať do zátvoriek, takže budete vedieť, pre budúcnosť to, čo znamenajú

Tak jo, ak je napájanie jednotky (PSU) nemá dostatok connecters za dosku, ktorá by mohla byť docela dobre, prečo to nebude boot, je to proste nie je získanie moci.

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.