мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Неед Хелп: матична плоча заглави Боотинг

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12 тра 2009, 14:54
Нови члан групе

Имам к9ммв матична плоча, која је давање мене нека туга.
Од јануара је почео увојак на екрану БИОС-увод (понекад сам на радну површину, а затим затворен). Након контактирате службу за кориснике они су предложили да се метнути РАМ (учињено и ако је РАМ-а, то бих се беепинг, свеједно, зар не?), Промените батерију (учинио), чисто из ЦМОС (учинио), а ништа помогао. Не прегорен марака на леђима или испред (нема кратког споја). Ако сам ју је извукао, смјештена на површини нису водљиви, спојен на напајање, и кратак моћ суитхцх, почело се ОК. До следећег замрзнути.
Ли ставити у неки други ХДД, али након инсталације КСП, замрзнути и почео све више. Послато назад, они је рекао да је радио у реду, ставите назад у кућу, а ...
прегорен мирис, а Искра измедју флоппы-а и дом оквира.
Флоппы одвојен, молитву, моћ на то утврде прекид. Не горење, Искра бр. Нови КСП инсталирате сретно Хеллгате-црасх, а проблем опет.
Пластиц цардс исећи, а смјештен између дрл̌ањем студс и картон, са вијцима 'врховима и пансион (сандуицхинг одбора, заправо)-ништа. Она је радила ОК пре, тако да не мислите да је то погрешан жицом негде кратак спој одбора, али оно што знам је, доврага? Сад бих баш као и на пијук га у мале комадиће.
Се било ко имати било који идеја што би могло да иде? ЈА замољен за резултате теста из предузећа, ако је било који помоћ.
Плеасе хелп ...
Old 13 тра 2009, 09:24
Донаторска Група

Уоу, ноћна мора.

Звучи као псу ако је као унпредицатбле и темпераментан као то.

пробајте проспојни за резервне један, или једна знате радова са другог рачунара.

Ако не само купити нову, они су тако јефтини.
Old 13 тра 2009, 18:04
Нови члан групе

Хвала ти за одговор. Дакле, Ви сматрате да би МО неисправан? Компанија куне не.
Ја бих се радо реал га променити (и добити ПЦИ експресс картице), али јао, то испада чак Старбуцкс је из моје допрети управо сада:)
Old 14 тра 2009, 02:38
Донаторска Група

МО?
И'м размишљања напајање Јединица је што је овде додгы мислио сам вас послао назад матичне плоче, или се шаљу назад псу исто као и?
Old 15 тра 2009, 16:14
Нови члан групе

Моје лоше. Енглески није први језик овде, а ја још увек не могу навикнути на претерану употребу скраћеница:)
(И ЈА донт истраживања, тако да има доста ...)

Тако је напајање? Ја ћу покушати добити један за сада. (Стари нема довољно типова спојнице које су потребне за МО ...)
Old 16 тра 2009, 07:58
Донаторска Група

Ох извињавамо се, дид'нт схвати, ја ћу покушати попустити на скраћенице или их ставити у заграде, тако да знаш за убудуће што они значе

Дакле, да ли напајање јединице (псу) нема довољно цоннецтерс за матичне плоче, који би могао врло лако зашто то неће боот, то је једноставно не добије власт.

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц