az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Need Help: Anakart Kilitler Booting Up

Reply

Konu Araçları
Old 12 Nisan 2009, 14:54
Yeni Üye Grubu

Default Need Help: Anakart Kilitler Booting Up

Beni biraz acı veren bir k9mmv anakart var.
Çünkü BIOS giriş ekranında kilitlemek başladı Ocak (bazen ben masaüstü ve var sonra kilitli). Onlar RAM tekrar önerilir müşteri hizmetleri irtibata sonra (yapılması ve eğer RAM, bu Bip, herneyse, doğru olurdu?), CMOS () yapılır temizlemek Pil () yapılan değişiklik ve hiçbir yardımcı oldu. Arka ya da ön yok yanmış işaretleri (bir kısa devre). Eğer, bir sigara üzerine-iletken yüzey, güç kaynağı bağlı, yer ve güç swithch shorted bunu aldı, o kadar Tamam'ı başladı. Sonraki donma kadar.
Başka bir HDD, ancak koymak XP'yi yükledikten sonra, bu dondurdu ve tüm başladı. Gönderilen geri onu, iyi çalıştı geri ev koymak ve dedi ki ...
yanık kokusu ve arasında bir kıvılcım ve evin kare disket.
Disket, dua, güç ayrılır-it düzgün çalışmaktadır. Hayır yanan, hayır kıvılcım. Yeni XP mutlu Hellgate yükleme-kazası ve sorunu yeniden.
Plastik kartlar kesmek ve tutarak studs ve devre arasına yerleştirilir, vidaları 'başında ve pansiyon (aslında) hiçbir şey pano sandwiching. Tamam önce, yani ben hatalı bir tel bir kısa, pano circuiting ama sanmıyorum Ne Biliyorum çalıştı? Şu anda sadece küçük parçalar halinde bu kesmek istiyorum.
Does anybody ne gidebiliriz bir fikrin var mı? Eğer yardım's Ben şirketten test sonuçları için istedi.
Lütfen yardım ...
Old 13 Nisan 2009, 09:24
Bağış Grubu

Vay, kabus.

Eğer bu unpredicatble ve bu kadar maymun iştahlı PSU gibi geliyor.

yedek bir tek ya da farklı bir bilgisayardan çalıştığını bilmek için geçmeyi deneyin.

Eğer sadece yeni bir satın alma değil, bu kadar ucuz demektir.

Benim Sistemi: FordyPC

İşlemci (ler):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Anakart:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM hafıza:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafik Kartı (ler):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optik Sürücü (ler):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III & Earthwatts 500W
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Gigabit LAN, FireWire ve WG111v2
Monitör (ler):
2 adet Acer P193WAd
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 13 Nisan 2009, 18:04
Yeni Üye Grubu

Cevap için teşekkür ederiz. Demek MO arızalı olduğunu düşünüyorum? Şirket değil yemin ediyor.
Mutlu (değiştirmek ve PCI Express kartı almak), fakat gerçek duyarım yazık, bunu bile benim ulaşamayacağı şu anda Starbucks olur:)
Old 14 Nisan 2009, 02:38
Bağış Grubu

MO?
Ben güç kaynağı düşündüklerim ne anasının gözü var, size Anakart, geri gönderildi düşünce veya de PSU geri gönderilir?
Old 15 Nisan 2009, 16:14
Yeni Üye Grubu

Benim hatam. İngilizce ilk dil burada değildir ve hala kısaltmaların aşırı kullanmaya alışmak değil:)
(Ve ben, araştırma bunu bir vardır ...)

Güç kaynağı olmuş? Ben şimdilik bir tane almak için çalışacağım. (Eski bir bu MO için gerekli konektörler yeterince türleri yok ...)
Old 16 Nisan 2009, 07:58
Bağış Grubu

Ah üzgünüm, did'nt gerçekleştirmek, ben kısaltmalar kadar kolay çalışın edeceğiz veya parantez böylece ne anlama geleceği için biliyorum konulmaları

Yani, evet, eğer güç kaynağı (PSU) Bu oldukça kolay neden olur önyükleme olabilir anakart için yeterli connecters yok, sadece güç elde değil.

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından