![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Beni biraz acı veren bir k9mmv anakart var.
Çünkü BIOS giriş ekranında kilitlemek başladı Ocak (bazen ben masaüstü ve var sonra kilitli). Onlar RAM tekrar önerilir müşteri hizmetleri irtibata sonra (yapılması ve eğer RAM, bu Bip, herneyse, doğru olurdu?), CMOS () yapılır temizlemek Pil () yapılan değişiklik ve hiçbir yardımcı oldu. Arka ya da ön yok yanmış işaretleri (bir kısa devre). Eğer, bir sigara üzerine-iletken yüzey, güç kaynağı bağlı, yer ve güç swithch shorted bunu aldı, o kadar Tamam'ı başladı. Sonraki donma kadar. Başka bir HDD, ancak koymak XP'yi yükledikten sonra, bu dondurdu ve tüm başladı. Gönderilen geri onu, iyi çalıştı geri ev koymak ve dedi ki ... yanık kokusu ve arasında bir kıvılcım ve evin kare disket. Disket, dua, güç ayrılır-it düzgün çalışmaktadır. Hayır yanan, hayır kıvılcım. Yeni XP mutlu Hellgate yükleme-kazası ve sorunu yeniden. Plastik kartlar kesmek ve tutarak studs ve devre arasına yerleştirilir, vidaları 'başında ve pansiyon (aslında) hiçbir şey pano sandwiching. Tamam önce, yani ben hatalı bir tel bir kısa, pano circuiting ama sanmıyorum Ne Biliyorum çalıştı? Şu anda sadece küçük parçalar halinde bu kesmek istiyorum. Does anybody ne gidebiliriz bir fikrin var mı? Eğer yardım's Ben şirketten test sonuçları için istedi. Lütfen yardım ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vay, kabus.
Eğer bu unpredicatble ve bu kadar maymun iştahlı PSU gibi geliyor. yedek bir tek ya da farklı bir bilgisayardan çalıştığını bilmek için geçmeyi deneyin. Eğer sadece yeni bir satın alma değil, bu kadar ucuz demektir.
|
|
|||
|
|||
|
Cevap için teşekkür ederiz. Demek MO arızalı olduğunu düşünüyorum? Şirket değil yemin ediyor.
Mutlu (değiştirmek ve PCI Express kartı almak), fakat gerçek duyarım yazık, bunu bile benim ulaşamayacağı şu anda Starbucks olur:) |
|
|
|||
|
|||
|
MO?
Ben güç kaynağı düşündüklerim ne anasının gözü var, size Anakart, geri gönderildi düşünce veya de PSU geri gönderilir?
|
|||
|
|||
|
Benim hatam. İngilizce ilk dil burada değildir ve hala kısaltmaların aşırı kullanmaya alışmak değil:)
(Ve ben, araştırma bunu bir vardır ...) Güç kaynağı olmuş? Ben şimdilik bir tane almak için çalışacağım. (Eski bir bu MO için gerekli konektörler yeterince türleri yok ...) |
|
|
|||
|
|||
|
Ah üzgünüm, did'nt gerçekleştirmek, ben kısaltmalar kadar kolay çalışın edeceğiz
veya parantez böylece ne anlama geleceği için biliyorum konulmaları ![]() Yani, evet, eğer güç kaynağı (PSU) Bu oldukça kolay neden olur önyükleme olabilir anakart için yeterli connecters yok, sadece güç elde değil.