менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Потрібна допомога: Материнські блокує завантаження

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 квітня 2009, 14:54
Нові члени групи

Я k9mmv платі, яка приділяє мені горе.
З січня він почав замкнути на екрані Введення BIOS (іноді я отримав на робочому столі, а потім замкнений). Після зв'язатися з клієнтом послуги, які вони запропонували пересадити RAM (зроблено, а якщо це ОЗУ, було б писк, у всякому разі, чи не так?), Міняти акумулятор (зроблено), очистити CMOS (зроблено), і нічого не допомагало. Чи не пригорає знаки на передній або задній (немає короткого замикання). Якщо б я взяв її, поклав на непровідних поверхні, підключений до джерела живлення, і замкнутий влади ВЗП, він почав до ОК. До наступної заморожування.
Я поклав у інший жорсткий диск, але після установки XP, вона застигла, і почали все скінчено. Послав його назад, вони сказали, працював добре, покласти назад в будинок, і ...
спалили запах, і іскра між дискети і каркасних будинки.
Floppy котеджу, молитви, влада на це працює прекрасно. Не горить, немає іскри. Нова XP, на щастя, установка Hellgate-катастрофа і проблема знову.
Пластикові картки вирізав і поклав між проведенням шпильки і радою, гвинти 'вершини, та плати (багатошарова дошка, на самом деле), нічого. Вона працювала ОК раніше, тому я не думаю, що це десь несправних проводів коротке замикання борту судна, але якого біса я знаю? Зараз я просто хотів би рубати його на дрібні шматочки.
Хто-небудь є якісь ідеї, що може тривати? Я запитав результатів тестів від компанії, якщо вона ніякої допомоги.
Будь ласка, допоможіть ...
Old 13 квітня 2009, 09:24
Донор групи

Wow, кошмар.

Схоже, блоки живлення, якщо вона, як unpredicatble і темпераментний, як.

спробуйте переключитися на запасний одного або одну ви знаєте працює з іншим комп'ютером.

Якщо не просто купити новий, вони настільки дешево.
Old 13 квітня 2009, 18:04
Нові члени групи

Спасибо за ответ. Так ви думаєте, МО несправність? Компанія клянеться, це не так.
Я був би реальний щасливі змінити його (і отримати PCI Express Card), але, на жаль, виявляється, навіть Starbucks знаходиться поза моєї досяжності прямо зараз:)
Old 14 квітня 2009, 02:38
Донор групи

Mo?
Я думаю Блок живлення це те, що хитромудрий тут, я думала, що ви послали назад платі, або відправлені назад, а блок живлення?
Old 15 квітня 2009, 16:14
Нові члени групи

Моє погане. Англійська мова не є рідною мовою, і я до сих пір не можу звикнути до надмірного використання абревіатури:)
(І я досліджень, так багато ...)

Таким харчування? Я постараюся, щоб отримати інше в даний час. (Старий не вистачає типами роз'ємів, які необхідні для Mo ...)
Old 16 квітня 2009, 07:58
Донор групи

Ах вибачте, did'nt розумієте, я постараюся, щоб пом'якшити правила Скорочення або покласти їх у квадратні дужки, щоб ви знали на майбутнє, що вони означають

Отже, так, якщо блок живлення (БП) не має достатнього connecters для материнської плати, яка легко може бути, саме тому він не буде завантажуватися, а просто не отримують владу.

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.