![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я k9mmv платі, яка приділяє мені горе. З січня він почав замкнути на екрані Введення BIOS (іноді я отримав на робочому столі, а потім замкнений). Після зв'язатися з клієнтом послуги, які вони запропонували пересадити RAM (зроблено, а якщо це ОЗУ, було б писк, у всякому разі, чи не так?), Міняти акумулятор (зроблено), очистити CMOS (зроблено), і нічого не допомагало. Чи не пригорає знаки на передній або задній (немає короткого замикання). Якщо б я взяв її, поклав на непровідних поверхні, підключений до джерела живлення, і замкнутий влади ВЗП, він почав до ОК. До наступної заморожування. Я поклав у інший жорсткий диск, але після установки XP, вона застигла, і почали все скінчено. Послав його назад, вони сказали, працював добре, покласти назад в будинок, і ... спалили запах, і іскра між дискети і каркасних будинки. Floppy котеджу, молитви, влада на це працює прекрасно. Не горить, немає іскри. Нова XP, на щастя, установка Hellgate-катастрофа і проблема знову. Пластикові картки вирізав і поклав між проведенням шпильки і радою, гвинти 'вершини, та плати (багатошарова дошка, на самом деле), нічого. Вона працювала ОК раніше, тому я не думаю, що це десь несправних проводів коротке замикання борту судна, але якого біса я знаю? Зараз я просто хотів би рубати його на дрібні шматочки. Хто-небудь є якісь ідеї, що може тривати? Я запитав результатів тестів від компанії, якщо вона ніякої допомоги. Будь ласка, допоможіть ... |
|
| |||
| |||
| Wow, кошмар. Схоже, блоки живлення, якщо вона, як unpredicatble і темпераментний, як. спробуйте переключитися на запасний одного або одну ви знаєте працює з іншим комп'ютером. Якщо не просто купити новий, вони настільки дешево.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ. Так ви думаєте, МО несправність? Компанія клянеться, це не так. Я був би реальний щасливі змінити його (і отримати PCI Express Card), але, на жаль, виявляється, навіть Starbucks знаходиться поза моєї досяжності прямо зараз:) |
|
| |||
| |||
| Mo? Я думаю Блок живлення це те, що хитромудрий тут, я думала, що ви послали назад платі, або відправлені назад, а блок живлення?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Моє погане. Англійська мова не є рідною мовою, і я до сих пір не можу звикнути до надмірного використання абревіатури:) (І я досліджень, так багато ...) Таким харчування? Я постараюся, щоб отримати інше в даний час. (Старий не вистачає типами роз'ємів, які необхідні для Mo ...) |
|
| |||
| |||
| Ах вибачте, did'nt розумієте, я постараюся, щоб пом'якшити правила Скорочення або покласти їх у квадратні дужки, щоб ви знали на майбутнє, що вони означають ![]() Отже, так, якщо блок живлення (БП) не має достатнього connecters для материнської плати, яка легко може бути, саме тому він не буде завантажуватися, а просто не отримують владу.