![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu HP Pavilion a6432f PC ir jis yra riedmenys su 3 GB RAM. I was wondering, jei kas nors atnaujinti ar žino, jeigu jūs galite atnaujinti RAM šiame kompiuteryje. Any help is greatly appreciated! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis naudoja reguliariai DDR2-800 RAM. Dėl 4GB, pabandykite Šiame rinkinyje ir nemokamas pristatymas. Jūs taip pat turi 64 bitų OS spręsti per 3.5GB arba tiek RAM.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naudojant vieno monitoriaus Tarp 2 PC | Garigoun | Graphics Cards & Monitoriai | 6 | 9 lapkritis 2009 07:22 |
| Eee PC su Linux | mrdaveyk | Linux & Alternative OS | 2 | Balandis 27, 2009 11:08 |
| Kur įsigyti Eee PC's? | YRTNEG | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 15 gruodis 2008 11:21 |
| Kur galiu nusipirkti ex biuro PC be taros? | pados | General Hardware Chat | 8 | 29 sausis 2008 08:52 |
| Running 2 PC nuo 1 IPS | gazza1 | Networking, Modems & VoIP | 3 | Lapkritis 25, 2007 09:04 |
| Temos įrankiai | |
| |