menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Need Help Overclocking - Dostal jsem Hit the Wall? Jak mohu jít Vyšší?

Reply

Thread Nástroje
Old 19. dubna 2009, 11:43
Dárce Skupina

Default Need Help Overclocking - Dostal jsem Hit the Wall? Jak mohu jít Vyšší?

OK první off, mám E8500 OC'd na 4Ghz stabilní. žádné problémy, a ne přes volting. k napětí procesoru je v parku a RAM napětí je v 2.04v (specifikace řekl, že by měla být 2-2.1v, so I set to in the middle), ale měla by mít i další nastavení na auto?
(viz obrázek níže)

je to bezpečné? by i manuálně nastavit jim? Pokud ano, nastavte je na co? a můj cíl pro CPU je 4.2Ghz, ne 4. po 4Ghz Myslím, že "narazila na zeď", jak říká. Jak bych měl jít o získání vyšší rychlost? by měl i přes volt procesoru trochu na stableize je? Pokud ano, jak daleko napětí? pomoc je báječné lidi. Díky předem.

Můj systém: Nejlépe Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Základní deska:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Paměť RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafické karty (s):
GTX280
Zvuková karta:
desce (prozatím)
Pevný disk (y):
WD WD6401AALS 640gb
Optická mechanika (s):
Klikněte na odkaz v podpisu více
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chlazení:
XIGMATEK HDT-S1283 120 mm puška
Síť / Internet:
DSL středně
Monitor (s):
30 palce 2650x1600 (beztak brzy)
Operační systém (y):
XP Home
Old 25. dubna 2009, 11:53
Člen Skupina

to je nemocná Přál bych si, abych věděl, jak se moje OC Q6600 Quad 2,4:) lol
Old 25. dubna 2009, 13:14
Člen Skupina

právě naopak v nejmenších možných krocích. větší napětí by mělo přispět ke stabilizaci je

a YRTNEG, přetaktování je docela jednoduché, podívej se na tento, Pokud je váš sarkastický a IVE právě trochu Noob
Old 25. dubna 2009, 13:48
Člen Skupina

neuv i nvr vypadalo na to opravdu jako můj přítel Cew27 OCed stejný CPU nd zmatený, že vše, co nyní má za stopovaný níže skladem jen stabalize
Old 26. dubna 2009, 18:58
Dárce Skupina

Ouch. im velmi rádi na 4Ghz, ale i láska vždy probíhá přes top. tak jsem měla jít trochu více voltů? až do jeho stabilní? i údaj špatně zkuste 4.1GHz první a OV do stabilní i za předpokladu, dont mít na OV moc. Mám jít na to takhle?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Z Wall Jakékoliv Baseball karta Nuts Zde hopthwoks Vypnout Téma diskuze 0 16 únor 2009 14:58
Prostě jsi moje Vyšší Computing Předb Dnes YRTNEG Vypnout Téma diskuze 0 4. února 2009 18:28
Vyšší Jednotný Core, Dolní Duální Core mykul Procesory, základní desky & RAM 7 16. únor 2008 13:28
Jak mohu odstranit Sonic Wall z mého počítače? zlato Virus, spyware a bezpečnost 6 1. února 2008 23:59
Hra uvádí doporučené požadavky jsou GeForce 6800 nebo vyšší, ale to, co je vyšší? sirantonycartwright Graphics Cards & Monitory 7 2. srpna 2007 02:48
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.