μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Βοήθεια Overclocking - Σου Hit το τείχος; Πώς μπορώ να πάω Higher;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 του Απρίλη 2009, 11:43
Ομάδα Δωρητών

Default Βοήθεια Overclocking - Σου Hit το τείχος; Πώς μπορώ να πάω Higher;

ΟΚ πρώτα off, έχω έναν E8500 OC'd να 4Ghz σταθερή. δεν προκύπτουν προβλήματα, και δεν volting πάνω. την τάση της CPU είναι στο χρηματιστήριο και RAM τάσης είναι σε 2.04v (specs είπε ότι θα πρέπει να είναι 2-2.1v, γι 'αυτό που είναι στη μέση), αλλά θα πρέπει να έχω άλλες ρυθμίσεις για την αυτόματη;
(βλέπε παρακάτω εικόνα)

ότι είναι ασφαλή; i θα πρέπει να τους το χέρι; αν ναι, να τους σε ό, τι; και μου στόχος για τη CPU είναι 4.2Ghz, δεν 4. 4Ghz αφού πιστεύω ότι έχω "χτυπήσει τον τοίχο" όπως το λένε. Πώς θα πρέπει να προχωρήσει όσον αφορά τη λήψη υψηλότερης ταχύτητας; i volt θα πρέπει κατά την CPU λίγο να stableize αυτό; αν ναι, πόσο πιο τάσης; οποιαδήποτε βοήθεια είναι θαυμάσια παιδιά. ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 25η Απριλίου 2009, 11:53
Μέλος Ομάδα

thats άρρωστα Μακάρι να ήξερα πώς να Quad Q6600 OC μου 2.4:) lol
Old 25η Απριλίου 2009, 13:14
Μέλος Ομάδα

μόλις ενεργοποιήσετε το δυνατόν τις μικρότερες αυξήσεις. περισσότερα τάσης θα πρέπει να συμβάλει στη σταθεροποίηση αυτή

και YRTNEG, overclocking είναι πολύ απλό, ρίξτε μια ματιά στο αυτό, Αν δεν σας είναι σαρκαστικός, και IVE μόλις λίγο ενός noob
Old 25η Απριλίου 2009, 13:48
Μέλος Ομάδα

i na nvr εξέτασε πραγματικά όπως ο φίλος μου Cew27 OCed την ίδια CPU ιδδ messed ότι τα πάντα πλέον θα έχει χρονικό όριο κάτω Βάσει των αποθεμάτων μόνο για να stabalize
Old 26 Απρ 2009, 18:58
Ομάδα Δωρητών

ωχ. im 4Ghz σε πολύ χαρούμενος, αλλά εγώ πάντα θα αγάπη για την κορυφή. Γι 'αυτό ακριβώς θα πρέπει να προχωρήσουμε λίγο περισσότερο βολτ σε μια στιγμή; μέχρι τις σταθερές; i κακή εικόνα προσπαθήσουμε 4.1GHz πρώτη και μέχρι τις σταθερές OV παρέχονται i dont πρέπει να OV πολύ. Πρέπει να πάω για αυτό έτσι;
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.