kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Segítségre van szüksége Overclocking - Elütöttem a fal? How Can I Go Felsőbbrendű?

Reply

Téma eszközök
Old Április 19 2009, 11:43
Donor Group

Default Segítségre van szüksége Overclocking - Elütöttem a fal? How Can I Go Felsőbbrendű?

OK először ki, van egy E8500 OC'd a 4GHZ stabil. nem probléma, és nem több, mint volting. a CPU feszültség van raktáron és a RAM-feszültség van 2.04v (szemüveg azt mondta, meg kell 2-2.1V, úgy beállítani, hogy a közepén), de nekem van más beállítások automatikus?
(lásd az alábbi ábrát)

ez biztos? kell manuálisan meg őket? Ha igen, akkor meg őket, hogy mit? , és a cél a CPU 4.2Ghz, 4 nem. 4GHZ után Azt hiszem, "megüt a fal", mivel azok nevezik. Hogyan tovább körülbelül szerzés a nagyobb sebesség? kéne több, mint volt a CPU egy kicsit stableize ez? ha igen, mennyivel inkább a feszültség? Any help is csodálatos fiúk. thanks in advance.

My System: Top Secrit

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Alaplap:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM memória:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Grafikus kártya (k):
GTX280
Hangkártya:
fedélzeten (most)
Merevlemez (ek):
WD6401AALS WD 640GB
Optikai meghajtó (k):
Kattints a linkre aláírás több
Case / tápegység:
Corsair CMPSU-750TX (750 watt)
Hűtés:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Hálózat / Internet:
DSL közepes
Monitor (ok):
30 hüvelykes 2650x1600 (hamarosan egyébként)
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Április 25 2009, 11:53
Csoport tagja

Default Segítségre van szüksége Overclocking - Elütöttem a fal? How Can I Go Felsőbbrendű?

thats beteg Bárcsak tudnám, hogyan OC én Q6600 négymagos 2,4:) lol
Old Április 25 2009, 13:14
Csoport tagja

most pedig azt a legkisebb növekedési lehetőség. Több feszültség segítenie kell, hogy stabilizálják

és YRTNEG, overclocking nagyon egyszerű, nézd meg ez, Kivéve, ha Ön a szarkasztikus, és ive most egy kicsit noob
Old Április 25 2009, 13:48
Csoport tagja

na i nvr vizsgálni, hogy valóban a barátom Cew27 OCed ugyanolyan CPU második hírnök, hogy mindent most már alá CLOCKED alatti állomány csak a stabalize
Old Április 26 2009, 18:58
Donor Group

Ouch. im very happy at 4GHz, de én mindig is szeretni fogja a tetején. Szóval kell mennem egy kicsit több volt egy időben? amíg stabil? tudom rossz, próbálja 4.1GHz első és OV ig stabil feltéve i dont kell OV sokat. kéne menni róla, mint ez?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Off the Wall Bármely Baseball Card Nuts Here hopthwoks Off Topic Discussion 0 16. február 2009 14:58
Csak nem az én Felsőfokú számítástechnikai Prelim Ma YRTNEG Off Topic Discussion 0 4. február 2009 18:28
Felsőfokú Single Core, Alsó Dual Core mykul Processzorok, alaplapok és RAM 7 16. február 2008 13:28
Hogyan tudom eltávolítani a Sonic Wall tól a számítógépet? hon Vírus, kémprogram és biztonság 6 1. február 2008 23:59
A játék azt mondja, ajánlott követelményeket a GeForce 6800 vagy ennél nagyobb, de mi a jobb? sirantonycartwright Grafikus kártyák és monitorok 7 2. augusztus 2007 02:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.