mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Need Help Overclocking - Vai es Rezultāts Wall? Kā es varu Go Higher?

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 19, 2009, 11:43
Donors Group

Default Need Help Overclocking - Vai es Rezultāts Wall? Kā es varu Go Higher?

OK First off, man ir E8500 OC'd līdz 4GHz stabils. nekādas problēmas, un nav nekā volting. CPU spriegums ir par fondu un RAM spriegums ir 2.04v (specs teica, ka jābūt 2-2.1V, tāpēc es noteikti to vidū), bet man ir citi uzstādījumi par auto?
(skatīt attēlu zemāk)

ir tā, ka droši? man manuāli viņiem? ja tā, kas tos, ko? un mans mērķis CPU ir 4.2Ghz, nevis 4. pēc 4GHz Es uzskatu, i "hit siena", kā tie piestāj to. Kā man būtu jādara, iegūt lielāku ātrumu? man vairāk voltu CPU maz stableize to? ja jā, tad cik daudz vairāk spriegumu? jebkura palīdzība ir brīnišķīgi puiši. thanks in advance.

Mana sistēma: Top Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
RAM Operatīvā atmiņa:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Graphics Card (s):
GTX280
Sound Card:
borta (pašlaik)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Noklikšķiniet uz saiti, kas paraksta vairāk
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 W)
Dzesēšana:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Tīkla / Internets:
DSL vidēja
Monitor (s):
30 collas 2650x1600 (drīz anyway)
Operating System (s):
XP Home
Old Aprīlis 25, 2009, 11:53
Loceklis

thats slims Novēlu es zināju, kā OC manu Q6600 Quad 2,4:) lol
Old Aprīlis 25, 2009, 13:14
Loceklis

tikai pagrieziet to uz augšu ir mazākais pieaugumu iespējams. vairāk sprieguma vajadzētu palīdzēt stabilizēt tā

un YRTNEG, overclocking ir diezgan vienkārši, ņem apskatīt šis, Ja vien jūsu ir sarkastisks un IVE tikko nedaudz noob
Old Aprīlis 25, 2009, 13:48
Loceklis

na i NVR pētījusi, tas tiešām, kā mans draugs Cew27 OCed pats CPU nd tā messed viss tagad viņam ir tā Under Clocked zemāk krājumi tikai stabalize
Old Aprīlis 26, 2009, 18:58
Donors Group

sakta. im ļoti apmierināts ar 4GHz, bet man vienmēr patīk iet pa virspusi. lai es tikai iet mazliet vairāk voltus uz laiku? līdz tās stabils? i skaitlis slikti mēģināt 4.1GHz pirmo un OV līdz tiek noteikti stabili ja i dont ir OV daudz. man iet par to kā šī?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.