mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Aveţi nevoie de ajutor Overclocking - Ti-am lovit peretele? Cum pot merge mai mari?

Reply

Thread Tools
Old 19 aprilie 2009, 11:43
Grupul de donator

Default Aveţi nevoie de ajutor Overclocking - Ti-am lovit peretele? Cum pot merge mai mari?

OK întâi şi întâi, am o E8500 OC'd la 4Ghz stabil. nici o problema, si nu peste volting. procesorul este la stocul de tensiune şi de tensiune RAM este la 2.04v (specs spus că ar trebui să fie 2-2.1v, asa ca am stabilit-o în mijloc), dar ar trebui să aibă alte setări pe auto?
(vezi imaginea de mai jos)

că este în siguranţă? ar trebui să i le seta manual? dacă este aşa, pentru a stabili în ce-i? şi scopul meu pentru CPU este 4.2Ghz, nu 4. după 4Ghz cred că i "lovit de perete", aşa cum se spune. Cum ar trebui să mă duc despre o viteza mai mare? ar trebui să i peste volt a procesorului un pic la stableize-o? Dacă da, cu cât mai mult de tensiune? orice ajutor este minunat baieti. multumesc anticipat.

Sistemul meu: Top Secrit

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Plăci de bază:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Memorie RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Placă grafică (e):
GTX280
Placă de sunet:
la bord (pentru moment)
Hard Drive (e):
640GB WD WD6401AALS
Optical Drive (e):
Faceţi clic pe link-ul din semnătură pentru mai multe
Cauza / PSU:
Pirat CMPSU-750TX (750 Watt)
Răcire:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm puşcă
Network / Internet:
DSL mediu
Monitor (e):
30 inch 2650x1600 (mai repede, oricum)
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 25 aprilie 2009, 11:53
Grupul de stat

Default Aveţi nevoie de ajutor Overclocking - Ti-am lovit peretele? Cum pot merge mai mari?

Thats bolnav Aş vrea să ştiu cum să-mi OC Q6600 quad 2.4:) lol
Old 25 aprilie 2009, 13:14
Grupul de stat

doar sa-l până în cele mai mici incremente posibil. mai mult de tensiune ar trebui să ajute la stabilizarea acesta

şi YRTNEG, overclocking este destul de simplu, uita-te la acesta, Cu excepţia cazului în care dvs. de a fi sarcastic, şi ive fost doar un pic de noob
Old 25 aprilie 2009, 13:48
Grupul de stat

na i NVR uitat în ea cu adevarat ca prietenul meu Cew27 OCed acelaşi CPU-lea este incurcat totul acum el are-o în conformitate cu Clocked de mai jos stoc doar pentru a stabalize
Old 26 aprilie 2009, 18:58
Grupul de donator

Ouch. im foarte fericit la 4Ghz, dar mi-am dragoste merge pe partea de sus. aşa că ar trebui să mă duc un pic mai mult de volţi la un moment dat? până la stabil? m-am gândit să încercaţi bolnav 4.1GHz primul şi, până la OV stabil condiţia i dont trebui să OV mult. ar trebui să fac despre el ca asta?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.