мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Неед Хелп Оверцлоцкинг - Јесте ли Хит зида? Како да Го Хигхер?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19 тра 2009, 11:43
Донаторска Група

Default Неед Хелп Оверцлоцкинг - Јесте ли Хит зида? Како да Го Хигхер?

ОК свега, имам Е8500 ОЦ'д да 4Гхз стабилан. нема проблема, а не преко волтинг. ЦПУ напон на залихе и на РАМ волтаге 2.04в (наочари, рекао је да би требало да буде 2-2.1в, па сам га у средини), али би требало да има и друге поставке на ауто?
(види слику испод)

је да је сигурна? требам ручно подесити њима? ако је тако, поставите их на што? и мој циљ је за Процесор 4.2Гхз, а не 4. након 4Гхз верујем и "хит на зид", како га они називају. Како бих требао ићи око добијања веће брзине? ја потреба преко волт ЦПУ мало на стаблеизе ит? ако је тако, колико више напона? било који помоћ је дивно момци. Хвала унапред.

Мы Сыстем: Топ Сецрит

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 ОЦ @ 4ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП45-УД3П (П45)
РАМ меморија:
мусхкин 4ГБ ДДР2 1066МХз
Графичка картица (е):
ГТКС280
Соунд Цард:
онбоард (за сада)
Тврди диск (и):
УД6401ААЛС УД 640ГБ
Оптички погон (е):
Кликните на линк у потпис за више
Цасе / псу:
Гусар ЦМПСУ-750ТКС (750 У)
Хлађење:
КСИГМАТЕК ХДТ-С1283 120мм Рифле
Нетуорк / Интернет:
ДСЛ медиј
Монитор (е):
30 инцх 2650кс1600 (ускоро Аныуаы)
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 25 тра 2009, 11:53
Мембер Гроуп

болесним желим тај ЈА је знао како моје ОЦ К6600 Куад 2,4:) лол
Old 25 тра 2009, 13:14
Мембер Гроуп

само се то у корацима најмањи могући. више напона требало помоћи да се стабилизује

и ЫРТНЕГ, Оверцлоцкинг је прилично једноставан, погледајте ово, Осим ако ваш буде саркастичан и иве праведан био мало од нооб
Old 25 тра 2009, 13:48
Мембер Гроуп

то сам гледао у њу нвр стварно као мој пријатељ Цеу27 ОЦед исто ЦПУ нд мессед све то сада је под Цлоцкед ниже залихе само да стабализе
Old 26 тра 2009, 18:58
Донаторска Група

јао. им врло радо на 4Гхз, али ја увек љубав иде преко врха. И тако би требало да иде само мало више волтс на пут? до његове стабилно? и лик болестан пробати 4.1ГХз први и ОВ до стабилне пружена ја донт морати ОВ пуно. Требам ли ићи око њега као што је овај?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Офф зиду Свеједно Бејзбол Цард Нутс Овде хоптхуокс Офф Топиц Дисцуссион 0 16 фебруар 2009 14:58
Једноставно није мој Најбољи рачунарство прелом Данас ЫРТНЕГ Офф Топиц Дисцуссион 0 4 фебруар 2009 18:28
Најбољи Сингле Цоре, Доња Дуал Цоре мыкул ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 7 16 фебруар 2008 13:28
Како да уклоните Сониц зида из моје рачунар? Хон Вирус, Спыуаре и безбедност 6 1 фебруар 2008 23:59
Игра каже препоручени захтеви су ГеФорце 6800 или виша него што је већи? сирантоныцартуригхт Грапхицс Цардс & Мониторс 7 2 аугуст 2007 02:48
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц