по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Имате нужда от помощ Reattaching Heatsink да Mobo

Reply

Нишка Инструменти
Old 19-ти март 2009 г, 18:06
Новите държави Група

Default Имате нужда от помощ Reattaching Heatsink да Mobo

Моят компютър изключване така отворих го да намерите heatsink седи на videocard. Сега, има четири куки прикрепен към всеки ъгъл на дънната платка, където heatsink седи, но имам само две "ръце" от heatsink себе си, но изглежда, че как е било да бъде така аз не съм загрижен за това. Моят проблем е, че една от куките липсва и аз не намерих никъде в насипно състояние в случая.

Не мога да си позволя просто да си вземе моя компютър в ремонт магазин и да ги оправим, така аз съм с надеждата да се открие възможност, че мога да го направя сам. Аз вече направи някои изследвания и от това, което съм прочети досега, това е моето разбиране, че Арктика 5 топлинна лепило ще помогне на мен "постоянно" настроите heatsink гърба на дъската. Аз съм също така доведе до повярвам, че ръцете и куки, от mobo и heatsink съответно затворите схема, която позволява на компютъра да обувка горе. Ако тази схема не е затворен тогава компютър, няма да започнат да се предпази от прегряване. Am I напълно погрешно за това?

Как да отида за опитва да намери негов заместник кука? биха могли да се опитам да монтирам нещо или пък трябва да бъде точно едно и също нещо? Ако е така, може ли опулвам една от двете куки на дъската, че аз не съм, че ще използва или просто до момента друг проблем?

Аз съм по принцип мисля, че мога да се надяваме, че просто обличам нещо с кука, вероятно дори и огъване на рамото на heatsink да докосна дъската-лесно, а след това използвайте Арктика лепило да пазят heatsink прикрепени към борда.

Аз не съм невероятно с компютри, но аз не съм мързелив и вече са похарчени доста след няколко часа се опитва да намери решение на моя проблем. Не мога да запоявам, но баща ми, евентуално може да помогне с това, ако това е необходимо. Аз бях включен няколко снимки за да можете да получите по-добро представителство на какво съм изправена. Съжалявам за дългия пост, но Бих Наистина оценявам всяко прозрение или съвет някой от вас може да ми даде.

Благодаря Ви предварително

PS: За най-добри от моите знания, дънната платка въпросният е Intel Pentium 4 2.6GHz с 800MHz шина на i865G базирани дънни платки.

Old 19-ти март 2009 г, 20:33
Номер на групата

Default Имате нужда от помощ Reattaching Heatsink да Mobo

Били ли сте опитвали повторно поставяне на радиатор все още, но с помощта на 1-ви и 4-то и прилагането на новите клипове Tpaste?
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Искам да скута ми heatsink, но имам нужда от помощ първо cheesepuff Общи Хардуер Чат 7 1-во Jul 2008 06:52
Heatsink проблеми? Ozzie82 Процесори, дънни платки & RAM 18 19 април 2008 12:36
Персонален компютър, няма да останете на нови процесора вентилатор / heatsink navnut Общи Хардуер Чат 8 16-то Март 2008 16:30
CPU вентилатора и heatsink Помощ louhmaylin Процесори, дънни платки & RAM 1 8 януари 2008 05:43
Това heatsink прекалено много? DBAN Процесори, дънни платки & RAM 4 4 януари 2008 17:39
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc