Моят компютър изключване така отворих го да намерите heatsink седи на videocard. Сега, има четири куки прикрепен към всеки ъгъл на дънната платка, където heatsink седи, но имам само две "ръце" от heatsink себе си, но изглежда, че как е било да бъде така аз не съм загрижен за това. Моят проблем е, че една от куките липсва и аз не намерих никъде в насипно състояние в случая.
Не мога да си позволя просто да си вземе моя компютър в ремонт магазин и да ги оправим, така аз съм с надеждата да се открие възможност, че мога да го направя сам. Аз вече направи някои изследвания и от това, което съм прочети досега, това е моето разбиране, че Арктика 5 топлинна лепило ще помогне на мен "постоянно" настроите heatsink гърба на дъската. Аз съм също така доведе до повярвам, че ръцете и куки, от mobo и heatsink съответно затворите схема, която позволява на компютъра да обувка горе. Ако тази схема не е затворен тогава компютър, няма да започнат да се предпази от прегряване. Am I напълно погрешно за това?
Как да отида за опитва да намери негов заместник кука? биха могли да се опитам да монтирам нещо или пък трябва да бъде точно едно и също нещо? Ако е така, може ли опулвам една от двете куки на дъската, че аз не съм, че ще използва или просто до момента друг проблем?
Аз съм по принцип мисля, че мога да се надяваме, че просто обличам нещо с кука, вероятно дори и огъване на рамото на heatsink да докосна дъската-лесно, а след това използвайте Арктика лепило да пазят heatsink прикрепени към борда.
Аз не съм невероятно с компютри, но аз не съм мързелив и вече са похарчени доста след няколко часа се опитва да намери решение на моя проблем. Не мога да запоявам, но баща ми, евентуално може да помогне с това, ако това е необходимо. Аз бях включен няколко снимки за да можете да получите по-добро представителство на какво съм изправена. Съжалявам за дългия пост, но Бих Наистина оценявам всяко прозрение или съвет някой от вас може да ми даде.
Благодаря Ви предварително
PS: За най-добри от моите знания, дънната платка въпросният е Intel Pentium 4 2.6GHz с 800MHz шина на i865G базирани дънни платки.