menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Need Help Reattaching chladič na Mobo

Reply

Thread Nástroje
Old 19 března 2009, 18:06
Nový člen skupiny

Můj počítač vypnout, tak jsem ho otevřel až najít chladič sedí na grafickou kartu. Nyní existují čtyři háčků připojuje k každém rohu základní desky, kde se chladič sedí, ale já jen dvě "zbraně" na chladič samotného, ale vypadá to, že to, jak byl koncipován tak jsem znepokojen, že ne. Můj problém je, že jeden z háčků chybí a jsem nenalezl ji ztratit kdekoli v daném případě.

Nemůžu si to dovolit jen moje PC do opravny a nechat opravit tak jsem doufal, že najít možnost, že to mohu udělat já sám. Už jsem udělal některé výzkumné a od toho, co jsem se číst tak daleko, je to mé pochopení, že Arctic 5 tepelné lepicí pomůže mi "trvale" nastavit chladiče zpátky na palubu. Já jsem také vedl k domněnce, že se zbraněmi a háčky na mobo a chladiče pořadí, v blízkosti obvodu, který umožňuje na počítači spustit. Pokud tento obvod není uzavřen pak ks nezačne na ochranu před přehřátím. Jsem úplně špatně o tom?

Jak bych měl chodit se snaží nalézt náhradní háček? bych mohl zkusit něco zmanipulovat nebo to musí být stejnou věc? Pokud ano, mohl jsem pop z jedné ze dvou háčků na desce, že jsem nepoužíváte, nebo by se, že právě přítomen jiný problém?

Jsem obecně si myslel, že bych mohl snad jen něco plošinu s hákem, případně i ohybu ramene na chladič na dotek na palubě jednodušší, pak použijte lepidlo Arctic udržet chladiče připojené k desce.

Nejsem úžasný s počítači, ale já nejsem líný a již strávil hezkých pár hodin, se snaží najít řešení pro můj problém. Nemůžu pájku, ale můj otec může případně pomoci s tím, pokud je to potřeba. I've zahrnuto několik obrázků, takže můžete získat lepší reprezentaci toho, co jsem čelit. Omlouvám se za dlouhý příspěvek, ale já bych opravdu ocenil jakékoli poznatky nebo rad z vás může dát mě.

Děkuji předem

ps: To nejlepší z mých znalostí, základní desky, v otázce je Intel Pentium 4 2.6GHz s 800MHz sběrnice na i865G zaloľená Motherboard.

Old 19 března 2009, 20:33
Dárce Skupina

Snažili jste se znovu připojení dřezu ještě teplo, ale s použitím 1. a 4. klipy a použití nových Tpaste?
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.