μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Βοήθεια επανατοποθέτηση Heatsink να Mobo

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Μαρτίου 2009, 18:06
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια επανατοποθέτηση Heatsink να Mobo

Shutdown τον υπολογιστή μου γι 'ανοίξει, για να βρείτε το heatsink συνεδρίαση σχετικά με την κάρτα οθόνης. Τώρα, υπάρχουν τέσσερις αγκιστριών που επισυνάπτεται σε κάθε γωνιά της μητρικής πλακέτας, όπου κάθεται ο heatsink αλλά έχω μόνο δύο "όπλα" για την ίδια heatsink αλλά φαίνεται πως έτσι ήταν γραφτό να γίνει έτσι δεν είμαι ανησυχούν για αυτό. Το πρόβλημά μου είναι ότι ένα από τα άγκιστρα που λείπει και δεν το έχω διαπιστώσει το χαλαρό πουθενά στην υπόθεση.

Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να λαμβάνουν μόνο τον υπολογιστή μου σε ένα συνεργείο επισκευής και να τις καθορίζει τόσο Είμαι ελπίζοντας να βρει μια επιλογή που μπορώ να κάνω τον εαυτό μου. Έχω ήδη κάνει κάποια έρευνα και από ό, τι έχω διαβάσει μέχρι τώρα, είναι ότι κατανοώ ότι Αρκτική 5 θερμική κολλητική θα βοηθήσεις "μόνιμη" που το heatsink για την επιστροφή του σκάφους. Είμαι, επίσης, προκύπτει ότι τα όπλα και τα αγκίστρια, για την mobo και heatsink αντίστοιχα, κλείστε ένα κύκλωμα που επιτρέπει να εκκινήσετε τον υπολογιστή πάνω. Αν αυτό δεν είναι κλειστό κύκλωμα τότε το pc δεν θα ξεκινήσει μέχρι το προστατεύουν από την υπερθέρμανση. Είμαι εντελώς λάθος σχετικά με αυτό;

Πώς θα πάω να προσπαθήσουμε να βρούμε μια αντικατάσταση γάντζο; θα ήθελα να προσπαθήσω να εξέδρας κάτι ή μήπως πρέπει να είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα; Αν ναι, θα μπορούσε να εμφανιστεί ένα από τα δύο άγκιστρα στο συμβούλιο ότι δεν είμαι με τη χρήση ή απλά ότι θα παρουσιάσει ένα άλλο πρόβλημα;

Είμαι γενικά σκέψη ότι θα μπορούσα να ελπίζω κάτι εξέδρας με το άγκιστρο, πιθανώς ακόμη και κάμψη από το χέρι της για να αγγίξει το heatsink σκάφους ευκολότερη, τότε χρησιμοποιήστε την Αρκτική συγκολλητικό για τη διατήρηση του heatsink επισυνάπτεται στο διοικητικό συμβούλιο.

Δεν είμαι εκπληκτικό με υπολογιστές, αλλά δεν είμαι τεμπέλης και έχουν ήδη περάσει αρκετές ώρες προσπαθώντας να βρουν μια λύση για το πρόβλημά μου. Δεν μπορώ να κολλήσεις, αλλά ο πατέρας μου μπορεί να με βοηθήσει, ενδεχομένως, ότι εάν είναι απαραίτητο. Έχω μερικές φωτογραφίες που περιλαμβάνονται ώστε να μπορείτε να έχετε μια καλύτερη εκπροσώπηση των τι είμαι αντιμετωπίζουν. Λυπάμαι για τον καιρό μετά, αλλά θα ήθελα πραγματικά εκτιμώ καμία πληροφορία ή συμβουλή κανείς σας μπορεί να μου δώσει.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

ps: Για να εξ όσων γνωρίζω, η εν λόγω μητρική πλακέτα έναν επεξεργαστή Intel Pentium 4 2.6GHz με 800MHz Bus i865G Βασισμένο σε μια μητρική πλακέτα.

Old 19 Μαρτίου 2009, 20:33
Ομάδα Δωρητών

Default Βοήθεια επανατοποθέτηση Heatsink να Mobo

Έχετε δοκιμάσει εκ νέου την θερμότητα που βυθίζονται ακόμα αλλά με τον 1ο και 4ο κλιπ και εφαρμογή νέων Tpaste;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Θέλω να heatsink αγκαλιά μου, αλλά χρειάζομαι κάποια βοήθεια πρώτα cheesepuff Γενική Συζήτηση Hardware 7 1η Ιουλ 2008 06:52
Heatsink Προβλήματα; Ozzie82 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 18 19 Απρ 2008 12:36
PC δεν θα παραμείνουν στην νέα CPU με ανεμιστήρα / heatsink navnut Γενική Συζήτηση Hardware 8 16 Μαρ 2008 16:30
Cpu fan και heatsink βοήθεια louhmaylin Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 8 Ιαν 2008 05:43
Είναι αυτό heatsink πάρα πολύ; DBAN Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 4η Ιαν 2008 17:39
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.