manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Need Help Reattaching Heatsink da Mobo

Reply

Thread Tools
Old 19 ožujak 2009, 18:06
Novi član grupe

Default Need Help Reattaching Heatsink da Mobo

Moj PC shutdown pa sam otvorila ga je pronaći heatsink sjedeći na videocard. Sad, postoje četiri kuke pridruľene svaki kutak matične ploče na kojoj se sjedi heatsink ali ja imati samo dva "oružja" na heatsink sebi, ali izgleda kao da je 'kako je to značilo da se na taj način Im' ne brine o tome. Moj problem je da je jedan od kuke je nestalo i nisam ga pronašao labav bilo gdje u slučaju.

Ne mogu si priuštiti da samo uzeti moj pc u servis i da im to popraviti pa sam se nadala naći opciju da mogu obaviti sama. Ive 'već ispunjavanja neke od istraživanja i što sam pročitao do sada, to je moje razumijevanje da se Arktik 5 termalne ljepilo će mi pomoći "trajno" postaviti heatsink natrag na tabli. Ja sam također vodio vjerovati da je oružje i kuke, na mobo i heatsink respektivno, blizu jedan sklop koji omogućuje da pc to čizma gore. Ako se taj krug nije zatvoren onda pc neće početi do zaštititi ga od pregrijavanja. Sam posve krivu o tome?

Kako bi ja sad o pokušava pronaći zamjenu kuka? mogao sam pokušati nešto ili katarka ona moraju biti potpuno istu stvar? Ako je tako, mogao sam pokazati se jedna od dvije kuke na tabli da sam ne koriste ili bi to samo još jedan problem prisutan?

Ja sam obično misle da sam mogao samo izgledno katarka nešto s kukom, možda čak i savijanja mišicu na heatsink na dodir odbora lakše, zatim upotrijebite ljepilo Arctic zadržati heatsink priključen na brodu.

Nisam iznenađujuće s računalima, ali nisam lijen i već je proveo dosta nekoliko sati pokušavajući naći rješenje moj problem. Ne mogu lem, ali moj otac može pomoći s tim ako je to potrebno. I've uključene par slika tako da možete dobiti bolju zastupljenost šta sam suočio s. Žao mi je za dugi post, ali bih stvarno poštovati bilo koji uvid ili savjet tko od vas može dati meni.

Hvala vam unaprijed

PS: U najboljem znanju, matične ploče u pitanju je Intel Pentium 4 2.6GHz sa 800MHz Autobusni i865G Zasnovano na matičnoj ploči.

Old 19 ožujak 2009, 20:33
Donatorska Grupa

Default Need Help Reattaching Heatsink da Mobo

Jeste li pokušali ponovno pričvrstiti za hlađenje, ali ipak koristeći 1. i 4. isječke i primjenom novih Tpaste?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Želim prolazna moja heatsink, ali trebam neki pomoć prvi cheesepuff General Hardware Chat 7 1. srpnja 2008 06:52
Heatsink Problems? Ozzie82 CPU, Matične ploče i RAM 18 19. travanj 2008 12:36
PC neće ostati na novim CPU fan / heatsink navnut General Hardware Chat 8 16. ožujak 2008 16:30
CPU fan heatsink i pomoć louhmaylin CPU, Matične ploče i RAM 1 8. siječanj 2008 05:43
Je li to heatsink previše? DBAN CPU, Matične ploče i RAM 4 4. siječanj 2008 17:39
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.