kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Segítségre van szüksége Reattaching Hűtőborda a Mobo

Reply

Téma eszközök
Old Március 19, 2009, 18:06
Új tag Csoport

Default Segítségre van szüksége Reattaching Hűtőborda a Mobo

My pc shutdown így nyitják ki, hogy megtalálják a hűtőborda ül a videókártya. Most, négy kampó mellett minden sarkában az alaplap, ha a hűtőborda ül de csak két "fegyver" a hűtőborda, hanem úgy néz ki, hogy ez hogyan volt, hogy így nem vagyok érintett róla. Saját probléma az, hogy a horgok hiányzik, és én nem találtam meg laza bárhol az ügyben.

Ezt nem engedheti meg magának, hogy csak a PC-én egy javítóműhelye, és tegye meg azt remélem, hogy találják meg az a lehetőség, hogy meg tudom tenni magam. Én már néhány kutatási és amit olvastam eddig, ez az én, hogy a Jeges-5 termikus ragasztó segít nekem "véglegesen" set a hűtőborda vissza a fórumon. Én azt is elhitették, hogy a fegyverek és a horgot, a mobo és a hűtőborda, illetve közel egy áramkör, amely lehetővé teszi a számítógép boot up. Ha ez az áramkör nem zárt, akkor a számítógép nem indul ki, hogy megóvja a túlmelegedését. Én teljesen baj ezzel?

Hogyan járok kb próbálják megtalálni helyettesítő hook? lehet megpróbálok fúrótoronyhoz valamit, vagy nem kell pontosan ugyanaz a dolog? Ha igen, akkor tudnám kiugrik a két horgot a fórumon, hogy én vagyok, nem használja, vagy azt, hogy jelenleg csak egy probléma?

Én általában arra gondoltam, hogy én csak remélhetőleg fúrótoronyhoz valamit a kampó, esetleg még meghajlítjuk karját a hűtőborda, hogy megérintse a fórumon könnyebb, majd az Északi-sarkvidéken, hogy a ragasztó Hűtőborda csatolták a fórumon.

Én nem csodálatos a számítógépek, de én nem lusta és már eltöltött jó néhány órát próbál megoldást találni, hogy az én problémám. Én nem katona, de az apám is esetleg segít, hogy ha szükség van rá. Én már bele néhány képet, így jobb képviselete milyen vagyok szembesülnek. Elnézést a hosszú post, de én igazán méltányol minden betekintést vagy tanácsokat sem tudsz adni nekem.

Thank you in advance

ps: A legjobb tudomásom szerint a szóban forgó alaplap Intel Pentium 4 2.6GHz 800MHz Bus a i865G alapú alaplapok.

Old Március 19, 2009, 20:33
Donor Group

Default Segítségre van szüksége Reattaching Hűtőborda a Mobo

Van próbált újra mellett a hő mosogató, de még az 1. és a 4. klipek és alkalmazása új Tpaste?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Szeretnék én lap hűtőborda, de kell egy kis segítség első cheesepuff Általános fémáru Chat 7 1. július 2008 06:52
Hűtőborda problémák? Ozzie82 Processzorok, alaplapok és RAM 18 19. április 2008 12:36
PC nem fog maradni az új CPU ventillátor / Hűtőborda navnut Általános fémáru Chat 8 16. március 2008 16:30
CPU ventillátor és a hűtőborda súgó louhmaylin Processzorok, alaplapok és RAM 1 8. január 2008 05:43
Hűtőborda ez túl sok? DBAN Processzorok, alaplapok és RAM 4 4. január 2008 17:39
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.