כיבוי המחשב שלי אז פתחתי את זה כדי למצוא את heatsink יושב על videocard. עכשיו, יש ארבעה hooks המצורפת לכל פינה את לוח האם heatsink יושב שם אבל יש לי רק שתי "זרועות" heatsink על עצמה אבל זה נראה כאילו כך זה היה אמור להיות כך אני לא מודאג בקשר לזה. הבעיה שלי היא שאחד hooks חסר ואני עדיין לא מצאתי את זה לא קשור לשום מקום במקרה.
אני לא יכול להרשות לעצמי רק לקחת את המחשב לתוך סדנה ו יש להם לתקן את זה אז אני מקווה למצוא אופציה שאני יכול לעשות את עצמי. אני כבר עשית מחקר ועל מה קראתי עד כה, זה את ההבנה כי הארקטי 5 תרמית adhesive תעזור לי "לצמיתות" בחר את heatsink חזרה על הסיפון. אני גם מאמין כי הוביל את הזרועות ועל hooks, על mobo ו heatsink בהתאמה, לסגור מעגל זה מאפשר אתחול של המחשב. אם זה אינו במעגל סגור ולאחר מכן המחשב לא נדלק על מנת להגן עליה מפני overheating. אני לגמרי לא בסדר עם זה?
איך הייתי להתהלך מנסה למצוא תחליף כולב? אני יכולה לנסות לבוש או משהו זה חייב להיות בדיוק את אותו הדבר? אם כן, אני יכול לצאת אחת משתי hooks על לוח כי אני לא משתמש או פשוט כי היה נוכח בעיה אחרת?
אני בדרך כלל חושב שאני יכול רק חבל אני מקווה משהו עם רתק, ואולי אפילו שפיפה את היד על heatsink לגעת ההנהלה, קל יותר, ואחר כך השתמש הארקטי adhesive לשמור את heatsink המחוברים Board.
אני לא מדהים עם מחשבים אבל אני לא עצלן ו די כבר ביליתי כמה שעות בניסיון למצוא פתרון לבעיה שלי. אני לא יכול לרתך אבל אולי אבא שלי יכול לעזור עם זה כי אם יש צורך. צירפתי כמה תמונות כדי שתוכל לקבל ייצוג טוב יותר של מה אני מתמודד עם. אני מצטער על ההודעה הארוכה אבל אני מעוניין באמת מעריכים כל תובנה או ייעוץ בכל אחד אתה יכול לתת לי.
תודה מראש
נ.ב.: לפי מיטב הידע שלי, את לוח האם השאלה היא של אינטל פנטיום 4 2.6GHz עם 800MHz אוטובוס i865G בהתבסס על לוח האם.