mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Need Help Reattaching Heatsink į MOBO

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 19, 2009, 18:06
Naujas Narys

Default Need Help Reattaching Heatsink į MOBO

Mano PC išjungimo tai aš atidarė jį rasti HEATSINK posėdyje videocard. Dabar yra keturi kabliai pridedamas prie kiekvieno kampo, kur plokštės HEATSINK sėdi, bet aš tik du "ginklus" ant HEATSINK pats, bet atrodo, kad taip turėjo būti, kad aš nesu susirūpinęs, kad. Mano problema yra ta, kad vienas iš kabliukų nėra ir neradau It Loose visoje atveju.

Aš negaliu sau leisti tik pasiimti savo kompiuterį į remonto dirbtuves ir juos sutvarkyti taip, aš tikintis rasti variantą, kad aš galiu padaryti save. Aš jau daroma kai kuriose mokslinių tyrimų ir ką aš jau perskaičiau iki šiol, tai suprantu, kad Arkties 5 Terminiai klijai padės man "visam laikui" nustatė HEATSINK grįžo į laivą. Aš taip pat buvo įsitikinę, kad ginklų ir kabliai, ant MOBO ir HEATSINK atitinkamai, netoli grandinė, kuri leidžia kompiuteriui paleisti viršų. Jei ši grandinė yra uždara tada PC nebus pradėti, siekiant apsaugoti jį nuo perkaitimo. Aš visiškai klaidinga apie tai?

Kaip aš vaikščioti bando ieškoti pakaitinių kablio? galėčiau bandyti kažką įlaidai, ar ji turi būti lygiai toks pats dalykas? Jei taip, galėčiau Iššokti vieną iš dviejų kabliukų ant lentos, kad aš naudoju arba tai, kad tik dabar kita problema?

Aš paprastai galvoju, kad galėjau tiesiog tikiuosi įlaidai kažkas su kabliu, gal net lenkiant ranką ant HEATSINK paliesti laive paprasčiau, tada naudokite Arkties klijų palikti HEATSINK prie lentos.

Nesu nuostabi su kompiuteriais, bet aš ne tingus ir jau išleista gana kelias valandas bandė rasti sprendimą, kad mano problema. Negaliu lituoti, bet mano tėvas gali galbūt padėti, kad jei jie reikalingi. Mes įtraukėme keletą nuotraukų, kad galėtumėte geriau atstovauti ką aš susiduria su. Atsiprašau už ilgą postą, I'd really appreciate bet suprasti ar patarimus bet galite man duoti.

Thank you in advance

PS: Kad mano žiniomis, ši plokštė yra "Intel Pentium 4 2.6GHz su 800MHz autobusu i865G Remiantis plokštė.

Old Kovas 19, 2009, 20:33
Donorų grupės

Default Need Help Reattaching Heatsink į MOBO

Ar bandėte iš naujo pritvirtinti šilumos šalintuvo dar bet naudojant 1 m ir 4 įrašai ir taikant naujas Tpaste?
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.