mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Need Help Reattaching Heatsink uz MOBO

Reply

Thread Tools
Old Marts 19, 2009, 18:06
New Member Group

Default Need Help Reattaching Heatsink uz MOBO

Mans pc shutdown, lai es atvēršanas, lai atrastu Heatsink sēdē videocard. Tagad ir vēl četri āķi, kas pievienota katram stūrī, mātesplates, kur Heatsink sēž, bet man ir tikai divi "ieročiem" par Heatsink pats bet izskatās, ka, kā tas bija paredzēts, lai tik es neesmu nobažījusies par to. Mana problēma ir tā, ka viens no āķiem ir pazudis un man nav konstatējusi, ka zaudēt jebkurā gadījumā.

Es nevaru atļauties tikai ņem manu pc vērā remonta darbnīcas un tos nosaka tā, lai es esmu cer atrast iespēju, ka es varu darīt pats. Esmu jau darīts dažas pētniecības un no tā, ko es esmu izlasīt tik tālu, tā ir mana izpratne, ka Arktikas 5 termisko līmi man palīdzēs "pastāvīgi", kas Heatsink atpakaļ uz klāja. Es esmu arī sliecas uzskatīt, ka ieroču un āķi, par MOBO un Heatsink attiecīgi, tuvu ķēde, kas ļauj pc to boot up. Ja šī shēma nav slēgta, tad pc nestartējas, lai aizsargātu to no pārkaršanas. Es esmu pilnīgi nepareizi par šo?

Kā man būtu jādara, mēģinot atrast rezerves āķis? es varu mēģināt platformu kaut vai tas ir tieši tas pats? Ja tā, tad es varēju pop veic vienu no diviem āķiem no borta, ka es neesmu izmanto vai tas, ka tieši šī cita problēma?

Es vispār domāju, ka es varētu tikai cerams platformu kaut ar āķi, iespējams, pat liekšanas rokas uz Heatsink pieskarties klāja vieglāku, tad izmantojiet Arctic līmi, lai saglabātu Heatsink pievienots kuģa.

Es neesmu pārsteidzoša ar datoriem, bet es neesmu slinks un jau iztērēti diezgan maz stundas mēģina rast risinājumu mana problēma. Es nevaru lodēt, bet mans tēvs var, iespējams palīdzēt, ja tas ir nepieciešams. Esmu iekļautas dažas bildes lai jūs varētu iegūt labāku pārstāvību, ko es esmu saskārusies ar. Man žēl ilgi pastu, bet man patiešām appreciate any izpratne vai konsultāciju kāds no jums varat sniegt man.

Thank you in advance

ps: Lai cik man zināms, attiecīgā mātesplate ir Intel Pentium 4 2.6GHz ar 800MHz Bus par i865G Based Motherboard.

Old Marts 19, 2009, 20:33
Donors Group

Default Need Help Reattaching Heatsink uz MOBO

Vai esat mēģinājuši no jauna pievienojot siltuma izlietne vēl bet izmantojot 1. un 4 klipus un izmantojot jaunus Tpaste?
Reply

Register

Bookmarks