mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Aveţi nevoie de ajutor Reattaching Heatsink la Mobo

Reply

Thread Tools
Old 19 martie 2009, 18:06
Noile state Group

Default Aveţi nevoie de ajutor Reattaching Heatsink la Mobo

PC-ul meu de închidere, aşa că am deschis-o în sus, pentru a găsi heatsink şedinţei pe videocard. Acum, există patru cârlige ataşat la fiecare colt de placa de bază în cazul în care stă heatsink, dar am doar două "arme" pe heatsink în sine, dar se pare că acesta este modul în care a fost menit să fie astfel încât nu sunt interesat de asta. Problema mea este că una dintre cârlige lipseşte şi nu am găsit-o pierde oriunde în acest caz.

Nu îmi pot permite doar să-mi iau PC-ul într-un atelier de reparaţii şi le-au reparat-o, aşa că am sunt în speranţa de a găsi o opţiune pe care pot să fac eu însumi. Am făcut deja unele de cercetare şi de la ceea ce am citit până acum, este că am înţeles Arctic 5 termic adeziv va ajuta-ma "permanent" seta heatsink înapoi la bord. Am condus, de asemenea, să se creadă că arme şi cârlige, pe mobo si heatsink, respectiv, aproape un circuit, care permite pe PC pentru a boot-te. Dacă aceasta nu este cu circuit închis, atunci PC-ul nu va începe până la proteja de supraîncălzire. Sunt complet gresit despre asta?

Cum ar fi să merg despre încercarea de a găsi un înlocuitor cârlig? Am putea încerca să găti ceva sau nu trebuie să fie de exact acelasi lucru? Dacă da, aş putea să-mi pop în una din cele două cârlige pe bord, care nu sunt folosiţi sau care ar prezenta doar o altă problemă?

Sunt în general, gândindu-mă că aş putea doar să sperăm velatură ceva cu cârlig, eventual chiar îndoire de braţ pe heatsink de a atinge mai uşor de bord, apoi utilizaţi Arctic adeziv pentru a menţine heatsink ataşată la bord.

Nu sunt uimitor cu computere dar nu sunt leneşi şi-au petrecut deja destul de câteva ore, încercând să găsească o soluţie la problema mea. Nu pot lipi pe tatăl meu, dar poate ajuta cu faptul că, dacă este necesar. Am inclus câteva poze, astfel încât să puteţi obţine o mai bună reprezentare a ceea ce am confruntat cu. Îmi pare rău pentru mult timp, dar post Aş aprecia orice imagine sau de orice sfat, puteţi să-mi dai.

Vă mulţumim anticipat

PS: Pentru cele mai bune din cunoştinţele mele, placa de bază în cauză este un Intel Pentium 4 2.6GHz cu 800MHz Bus i865G Bazat pe o Plăci de bază.

Old 19 martie 2009, 20:33
Grupul de donator

Default Aveţi nevoie de ajutor Reattaching Heatsink la Mobo

Aţi încercat Re ataşarea de căldură chiuveta încă, dar cu ajutorul de 1 si 4 clipuri şi aplicarea de noi Tpaste?
Reply

Register

Marcaje