menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Need Help Reattaching chladič na Mobo

Reply

Thread Tools
Old 19 marca 2009, 18:06
Nový člen skupiny

Môj počítač vypnúť, tak som ho otvoril až nájsť chladič sedí na grafickú kartu. Teraz existujú štyri háčikov pripojený k každom rohu základné dosky, kde sa chladič sedí, ale já len dve "zbrane" na chladič samotného, ale vyzerá to, že to, ako bol koncipovaný tak som znepokojený, že nie. Môj problém je, že jeden z háčikov chýba a som nenašiel ju stratiť kdekoľvek v danom prípade.

Nemôžem si to dovoliť len moje PC do opravovne a nechať opraviť tak som dúfal, že nájsť možnosť, že to môžem urobiť ja sám. Už som urobil niektoré výskumné a od toho, čo som sa čítať tak ďaleko, je to moje pochopenie, že Arctic 5 tepelnej lepiacej pomôže mi "trvalo" nastaviť chladiča späť na palubu. Já som tiež viedol k domnienke, že so zbraňami a háčiky na Mobo a chladiča poradí, v blízkosti obvodu, ktorý umožňuje na počítači spustiť. Ak tento obvod nie je uzavretý potom ks nezačne na ochranu pred prehriatím. Som úplne zle o tom?

Ako by som mal chodiť sa snaží nájsť náhradné háčik? by som mohol skúsiť niečo manipulovateľní alebo to musí byť rovnakú vec? Ak áno, mohol som pop z jednej z dvoch hákov na doske, že som nepoužívate, alebo by sa, že práve prítomný iný problém?

Som všeobecne si myslel, že by som mohol snáď len niečo plošinu s hákmi, prípadne aj ohybe ramena na chladič na dotyk na palube jednoduchšie, potom použite lepidlo Arctic udržať chladiča pripojené k doske.

Nejsem úžasný s počítačmi, ale já nejsem líný a už strávil pekných pár hodín, sa snaží nájsť riešenie pre môj problém. Nemůžu pájku, ale môj otec môže prípadne pomôcť s tým, ak je to potreba. I've zahrnuto niekoľko súborov, takže môžete získať lepšiu reprezentáciu toho, čo som čeliť. Omlouvám se za dlhý príspevok, ale já bych opravdu ocenil akékoľvek poznatky alebo rad z vás môže dať mě.

Ďakujem vopred

ps: To najlepšie z mojich vedomostí, základné dosky, v otázke je Intel Pentium 4 2.6GHz s 800MHz zbernice na i865G zaloľená Motherboard.

Old 19 marca 2009, 20:33
Darcu Skupina

Snažili ste sa znovu pripojenie drezu ešte teplo, ale s použitím 1. a 4. klipy a používanie nových Tpaste?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.