az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Mobo için Heatsink Reattaching Need Help

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2009, 18:06 19
Yeni Üye Grubu

Default Mobo için Heatsink Reattaching Need Help

My PC kapatma Bunu ben heatsink ve videocard üzerinde oturan bulmak için açıldı. Şimdi, bu dört ana her köşesinde bağlı hooks nerede heatsink oturuyor ama sadece iki "silah var" the heatsink kendisi aslında böyle nasıl böylece endişe yok olması gerekiyordu's. Ana sorun, bir hooks ve eksik ve ben bu durumda gevşek yere bulunamadı vardır.

Ben sadece bir tamire içine benim bilgisayar almaya ve bu yüzden bir seçenek ben kendim yapabilirim bulmak umuduyla yaşıyorum tamir var göze alamaz. Zaten biraz araştırma yaptık ve ben bugüne kadar ne yazıyorsa sonra gelen, benim anlayış bu Arctic 5 termal yapışkan "kalıcı" arka panosu üzerindeki heatsink ayarlamak bana yardımcı olacak's. Ayrıca bu silah ve hooks, bu mobo ve sırasıyla, heatsink önyükleme kadar PC sağlayan devre yakın inanmak için neden var. Bu devre sonra PC de onu aşırı ısınmadan korumak için başlamayacaktır kapalı değildir. Ben tamamen bu konuda yanlış mıyım?

Nasıl bir yedek kanca bulmak istiyoruz gider? Ben teçhizat şey deneyebilirsiniz ya da aynı şey olmak zorunda mı? Bu yüzden, eğer bir yerlerde popüler olan iki hooks pano ben veya kullanarak değil, yalnızca bir sorun olmadan?

Ben genellikle kanca ile heatsink pano bağlı tutmak için ben sadece umarım teçhizat şey, belki de heatsink daha kolaydır pano dokunma için kol bükme, sonra Arctic yapışkan kullanmak düşündüklerim.

Ben bilgisayar ile şaşırtıcı değil ama tembel değilim ve zaten benim soruna bir çözüm bulmak için çalışırken oldukça birkaç saat geçirdim. I can't lehim ancak gerektiğinde's babam belki bu yardımcı olabilir. Seni Ben ne karşı karşıya daha iyi temsil alabilirsiniz birkaç fotoğraf çok ekledik. Ben uzun yazı için üzgünüm ama gerçekten herhangi bir fikir veya herhangi bir bana verebilir tavsiyeler için teşekkür ediyorum.

Thank you in advance

Not: Benim bildigim kadariyla su ana için, söz konusu anakartında i865G Anakart dayalı 800MHz Otobüs bir Intel Pentium 4 2.6GHz ile.

Old Mart 2009, 20:33 19
Bağış Grubu

Default Mobo için Heatsink Reattaching Need Help

Yeniden ısı henüz lavabo ama 1. ve 4. klipleri ve yeni Tpaste uygulayarak kullanarak bağlama denediniz mi?
Reply

Register

Bookmarks